2 de novembre del 2007

Com l'aigua?

El gel, la pluja, el vapor, els núvols, les gotes, el mar, els rius, els llacs... tot tan diferent...

... total, tot és aigua, es barregen i segueixen sent aigua, passen d'un estat a un altre i segueix sent aigua. Es va transformant sempre... i sempre és aigua...

... l'essència: Aigua."


En llegir aquests llibres que parlen d'una essència que és la nostra, la de tot, la de sempre, la de per sempre, que és una sola però que es manifesta en tota la diversitat... no sé, quan algú parla de "déu", és algo així el que vol dir? Allò de que és el mateix el "pare, el fill i l'esperit", és com dir que "el mar, una gota i el vapor" són el mateix (aigua)? Van per aquí els tiros??

D'aquesta manera ho puc entendre millor. Llavors sembla que es pot arribar a tenir consciència d'aquesta essència de totes les coses, igual com som conscients que l'essència del riu és l'aigua??

"Lo esencial del mensaje de Anandamayi Ma es que sólo existe realmente un Ser Único, que es Eterno, el atman (verdadero Ser), Él es el que viaja por el sendero de la Inmortalidad. Él lo es todo en todo lo que existe, Él es lo único que existe. (...) la Unidad busca expresarse a través de la infinita variedad de formas, maneras y acontecimientos. Ella con frecuencia utiliza la analogía del agua o del océano para explicar cómo es posible que la Unidad tenga distintos aspectos."

"Vida y enseñanzas de Sri Anandamayi Ma". Alexander Lipski. Ed. Obelisco. Pg.96