20 d’octubre del 2008

DONES

Pendent d’escriure un dia un post parlant dels homes, avui tinc ganes de parlar de les dones.

Dones generoses. Que sento que omplen i enriqueixen la meva vida. Que sento tan properes encara que algunes estiguin lluny. La gran majoria no llegiran aquest escrit dedicat a elles, però espero que puguin notar i saber lo molt que les estimo, igual com jo em sento estimada. O lo molt que les aprecio, o valoro, o admiro, o el carinyo que els tinc, o la simpatia, o l’afecte, o tot… A totes.

A la meva mare que és la meva gran amiga. A cosines-germanes, que són grans amigues. A una esquimaleta preciosa i carinyeta. A tietes, que són com mares-amigues.

A les meves grans amigues de sempre. Amigues que hi són, que apareixen quan les necessito i no les crido. Que intueixen, que em coneixen. Que m’obren generoses les portes de casa seva i de les seves vides.

A les que he conegut més recentment. I que també he sentit tan properes i grans amigues. A dones que són alhora mares i filles, i germanes, i sogres i cunyades, entranyables, amables, generoses i apreciades.

A totes les dones conegudes-desconegudes a qui he arribat a través del blog. Dones que m’omplen amb les seves paraules boniques, afectuoses i carinyoses. I que malgrat la distància també sento properes.

I a totes les dones que omplen les meves hores a la feina, dones amables, que m’enriqueixen amb els seus sentiments i les seves paraules, i fan que la feina sigui gratificant.



Dones de la meva vida, que em fan sentir, afortunada


22 comentaris:

Anònim ha dit...

Un bon post i bonic... sempre està bé dedicar posts a la gent que t'envolta... una abraçada :)

Carme Rosanas ha dit...

I tu, una dona afortunada de tenir-ne tantes que t'estimen i també amiga, cosina, filla...
i que també reparteixes paraules boniques i afectuoses,

Assumpta ha dit...

Bruixoleta guapa... et dedico el teu propi article (no sé si es massa correcte fer això, però jo ho faig, eh?) Tu ets una dona, i una molt especial que, malgrat la distància, et sento propera.

Què maco és llegir les paraules que dediques a totes aquestes dones, començant per la mare, cosines, tietes... :-))

Petons!!!

Les Coses són com Som ha dit...

Lo important és fer-te sentir afortunada, ja siguin dones u homes, però si avui va dedicat a les dones, doncs celebrem-ho totes. Jo també ho celebro, perquè et sento propera a tu a través dels blogs, i ets una dona.

Meritxell Sánchez ha dit...

Molt bonic el teu homentatge a les dones! Jo també em sento propera a tu a través dels nostres blogs, malgrat la distància. De veritat, no ho dic pas per dir. És com si des de fa un temps et conegués més del que realment-objectivament et conec...és curiós el poder dels blogs...

Sergi ha dit...

Mmm, els homes podem comentar aquest post, o hem d'esperar el nostre torn? De vegades la vida ens demana ser agraïts, i la veritat, el blog és un bon lloc per ser-ho.

Anònim ha dit...

En els moments més difícils, sempre m'admira còm d'aquesta bruixoleta tan sensible, surgeix una DONA tan forta.

¡Quina sort tenir "aquesta dona de la meva vida, que em fa sentir afortunada"!
anònima coneguda

Anònim ha dit...

Bruixoleta,

Has pensat que potser l'escrit diu més de tu com a dona que de ningú?

Gran dona. Forta, introspectiva, sincera, valenta, i bonica per dins i per fora.
Se t'estima.

M.
PD: Tinc ganes de fer-te una abraçada real-no-virtual... quan tu vulguis, quan tinguis un moment...

Anònim ha dit...

bruixoleta...

gràcies per ser tan carinyeta... i a ta mare, per haver-te nascut i per tota la vida, i a les amigues conegudes i desconegudes amb qui et sents tan afortunada i a gust i que se senten igualment afortunades i a gust amb tu.

m'ha agradat això que dius... "dones de la teua vida"... i com et diu l'anònima coneguda, per a mi també ets una "dona de la meua vida", un tresor

no sé si faràs post dedicat als homes de la teua vida... tant si el fas com si no, dintre seu segur que saben que t'estimen i que tu també els estimes molt

una abraçada
i a la M també!

labruixoleta ha dit...

CESC: sí, és important valorar a la gent que ens estima o ens aprecia, i que estimem. Tu tb ho fas en alguns posts. Una abraçada :-)

CARME: afortunada sí. Tu sempre en tens de paraules boniques i afectuoses. Gràcies!

ASSUMPTA: tu tb ets molt especial, i et sento molt propera. Tot i la distància em sento acompanyada, i em despertes il.lusions de fer coses. Petonets :-)***

INSTINTS: gràcies! aquest cop va per les dones pq n'he trobat un munt que em són properes, i mira. M'agrada haver-te trobat a tu tb :-)

MERITXELL: el poder dels blogs és realment molt curiós. En personsa, sembla que comences coneixen a la gent per les aparences o el físic o la part més superficial. I aquí és com al revés, com començar per algo més profund o de l'interior. També estic contenta d'haver-te conegut, i amb el teu blog, on parles sovint de temes de maternitat, vaig prenent nota per si un dia... Una abraçada :-))

XEXU: mmmm.... no sé, no sé si podieu :-p
Jo, últimament em sento molt agraïda amb molta gent. I com tinc tantes dones a la vora (encara que moltes estan lluny, però les sento properes). El blog és un lloc molt bo per expressar-se. És un gran invent. Gràcies per venir :-))

ANÒNIMA CONEGUDA: sensible sí, forta no tant, però amb vosaltres a la vora, tot és més fàcil i agradable. Gràcies, per tot, i més. Bessitos :-)******

M.: no, no, l'escrit és per vosaltres. O sigui que inclús les coses tan boniques que em dius, reboten i tornen cap a tu! Jo t'estimo molt. És el millor que em va passar del lloc on ens vam conèixer, sense cap mena de dubte.
Ei, i lo de l'abraçada, va, que sempre ho diem... ens truquem i compaginem agendes? I de moment: una abraçada molt forta, encara que sigui virtual!

IRUNA: noia........ tu ets una de les dones de tota la meua vida... gràcies a tu per estar sempre amb mi, i saber quan te necessito, encara que no sempre t'ho digue, tu m'endevines. I pel que fa als homes, un dia ne faré un de post, de moment, dir-te que l'esquimalet és molt carinyet també. Tinc ganes de vore-us. Bessitos als tres :-)***

estrip ha dit...

i a la dona que escriu tot això, amb aquesta serenitat que li fa sortir tota aquesta tendresa.

si a la paraula DONES canvies només la O oberta per una O tancada, coses que té el llenguatge, la generositat es descobreix!

Assumpta ha dit...

Holaaaaaaaa!!

Vinc aquí a dir-te que ets la primera de la llista per al proper meme que em passin (tot i que jo pregaria que no me'n passessin cap més... jajaja però per si un cas, ja ho saps)

I després et volia dir que m'ha agafat un atac de riure amb la teva opinió al blog de la Instints, quan has dit que t'encantaria estar malaltona per poder quedar-te a casa, tranquil·leta :-)

I m'has recordat que una vegada un psicòleg o psiquiatra, per la tele, explicava que una de les experiències més maques que tenen els infants és quan estan malaltons (però res greu, eh?... refredats, coses així)i es poden quedar a casa, al llitet, o llevats pero cuidats i mimats...

I jo, em sento com tu... si alguna vegada no estic bé, però no es res serios, i em quedo a casa, per mi aquell matí, o tarda... o parell de dies, fins que em poso bé, son la glòria :-)))

Estem ben malament... si?... o no?

Té, per quan surtis amb la teva barqueta ...

Bona niiiiiiiiit :-)

Assumpta ha dit...

Ostres... quasi no es nota!!! jajaja... has de CLICAR els PUNTS SUSPENSIUS després de "barqueta" :-)))

horabaixa ha dit...

Hola Bruixoleta,

Preciós el teu escrit. Crec que ho has dit tot.

Sempre penso que hauria d'esser millor en tot el que faig, aixó a vegades crea angoixa i retrets a mi mateixa. I és que penso, que ser dona és també una responsabilitat molt gran. Bé, jo sé perque ho dic. Ara m'extendria més del comte.

Gràcies i una abraçada

labruixoleta ha dit...

ESTRIP: i amb la serenitat amb què tu fas canvis amb el llenguatge, tb t'han sortit unes paraules generoses. Gràcies!! :-))


ASSUMPTA: què bonic!! si surto amb la barqueta i veig aquesta lluna em sembla que em desmaio, o millor em vindrien moltes ganes de banyar-me en el seu reflex! Realment quasi ni es notava... ha estat un regal sorpresa amagat preciós!

Ok, passa'm el proper meme, i jo prometo no passar-te'n cap!

Pel que fa al tema d'estar malaltona...veig que tu estas igual de greu que jo...;-). És que mira que et diré, que inclús una mica de febra aquell punt just que et fa desconncetar de tot, i allí ben tapada el llit, un dilluns, o un dijous, que llavors pel que queda ja t'agafes lliure el divendres... per poder estar ben curada el dissabte, és perfecte! :-p

Mil abraçades!!!


HORABAIXA: sí, segons com pensar que no fem prou bé les coses, i retreure'ns a nosaltres mateixes... és angoixant. Però amb una mica de sort, podem tanir a la vora una dona, o un home, que ens diguin que no ens cal preocupar, és gratificant. Et pots extendre tant com vulguis!

Gràcies per les teves paraules. Una abraçada!

Núr ha dit...

Fa temps vaig penjar al meu bloc un poema d'una gran escriptora, la Gioconda Belli. No sé si la coneixes, prò té escrits preciosos. (Te'l copio al final.)

M'ha agradat moltíssim, aquest post. Sempre he pensat —i he sentit a dir de boca de moltes dones— que les dones podem arribar a ser molt i molt dolentes entre nosaltres: l'enveja i la gelosia fan sortir la pitjor part de nosaltres. Tot i això, crec que tothom oblida massa sovint que, si bé podem fer-nos molt de mal, també podem crear relacions molt profundes entre dones.

De fet, potser és perquè les nostres relacions són tan intenses que arribem a fer-nos tant de mal quan les coses es torcen...

aix... Gràcies per aquest post tan preciós que has compartit amb nosaltres! :)

Y Dios me hizo mujer

Y Dios me hizo mujer,
de pelo largo,
ojos, nariz y boca de mujer.
Con curvas
y pliegues
y suaves hondonadas
y me cavó por dentro,
me hizo un taller de seres humanos.
Tejió delicadamente mis nervios
y balanceó con cuidado
el número de mis hormonas.
Compuso mi sangre
y me inyectó con ella
para que irrigara
todo mi cuerpo;
nacieron así las ideas,
los sueños,
el instinto.
Todo lo creó suavemente
a martillazos de soplidos
y taladrazos de amor,
las mil y una cosas que me hacen mujer todos los días
por las que me levanto orgullosa
todas las mañanas
y bendigo mi sexo.

labruixoleta ha dit...

NÚR: quina il.lusió. El poema és realment molt bonic! Gràcies :-))

El post, més que compartir-lo amb vosaltres, era dedicat a vosaltres! I tu, està clar, ets una de les blogaires que sento molt properes.

Les dones podem ser dolentes entre nosaltres, però això em sembla que passa amb totes les persones entre persones, per desgràcia, pq només cal veure com els homes, tb s'han passat la vida lluitant entre ells.

Llegint el poema he pensat que Déu... si existeix, potser és dona, no? Que això que nosaltres vam sortir de la costella d'un home, no m'acaba de convèncer...;-). Segur que això ho va dir un home!

Res, que m'ha agradat molt, i sobretot veure't per aquí. Una abraçada ben forta!!!!:-)****

Núr ha dit...

Jo crec que Déu és home, perquè si hagués estat dona hauria fet les coses millor! D'altra banda tenim sort que la mare Natura és una dona collonuda que va millorant el que el senyor Déu va fer de manera tan sapastre!!

I gràcies un altre cop, bunika! Per cert, he comprat te blanc en unes paradetes que hi havia avui a la placeta del costat de casa! En vols una tasseta, amb una mica de mel de til·ler? També tinc mel de taronger, si et ve més de gust!

Petonets!

labruixoleta ha dit...

Ah, doncs vist així, potser tens raó... Sort de la mare Narualesa, sí.

Ah, doncs mira, no és que m'entussiasmi molt la mel, però si és de taronger, accepto encantada la tasseta de té. Gràcies!! :-)****

Anònim ha dit...

[url=http://firgonbares.net/][img]http://firgonbares.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]nero 9 hack, [url=http://firgonbares.net/]filemaker pro 10 training[/url]
[url=http://firgonbares.net/][/url] want to buy software discounts on adobe software
fisher price software downloads [url=http://firgonbares.net/]autocad 2009 and symantec anyivirus[/url] software programs to buy
[url=http://firgonbares.net/]office 2003 service pack 3[/url] how do i convert acdsee art files to jpeg files
[url=http://firgonbares.net/]free adobe photoshop cs4 user guide download[/url] download acdsee pro free
office 2007 enterprise romanian [url=http://firgonbares.net/]office 2007 enterprise blue edition[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://sunkomutors.net/][img]http://sunkomutors.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]microsoft office government discount, [url=http://sunkomutors.net/]academic software to[/url]
[url=http://sunkomutors.net/][/url] cheapest adobe software retail sale software
microsoft office college student discount [url=http://sunkomutors.net/]buy original microsoft software[/url] clothing store software
[url=http://sunkomutors.net/]very cheap software[/url] windows vista interface theme
[url=http://sunkomutors.net/]the purchase of software[/url] academic software purchase
android software store [url=http://sunkomutors.net/]office software for linux[/b]

Anònim ha dit...

[url=http://bariossetos.net/][img]http://bariossetos.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
[b]adobe photoshop cs4 extended torrent, [url=http://hopresovees.net/]adobe photoshop cs4 tutorial[/url]
[url=http://bariossetos.net/][/url] adobe acrobat pro 9 complete pack the cheapest software
photoshop to buy for [url=http://vonmertoes.net/]free adobe photoshop cs3 trial download[/url] buying oem software
[url=http://hopresovees.net/]adobe acrobat pro 9 complete pack[/url] microsoft office 2003 download
[url=http://vonmertoes.net/]coreldraw x4 serial[/url] linux educational software
fun educational software [url=http://hopresovees.net/]buy language software[/b]