30 d’abril del 2008

L'ALTRA OPCIÓ

Normalment quan som estudiants la gent ens pregunta què preferim: “Ciències o Lletres”.

Jo, de petita, ho tenia clar. Se’m donava molt millor i m’agradava molt més una de les dos opcions. (Tot i que al final de la meva època d’estudiant vaig acabar triant l’altra pq em va semblar que, professionalment, em divertiria més).

Actualment diria que, entre ciències o lletres, no he optat ni per una ni per l’altra. I si hagués de dir algo... de les ciències: les alternatives. De les lletres i la comunicació: la comunicació no verbal.

A l’escola però, també ha existit sempre una altra opció. La de treballar amb el cos (gminsàtica), la de treballar amb les mans (plàstica o dibuix), la de treballar amb les vibracions (música).

Diria que entre “ciències o lletres” ....mmmm.... m’he quedat amb la tercera. Sempre m’ha agradat l’opció alternativa. I també m’agrada pensar que sempre hi ha una “altra opció”. Sempre, en tot.

I aquí baix, una cançó que m’agrada i un vídeo que m’ha inspirat aquest post. No sé per què. Potser per la possibilitat de fer amb el cos “una altra cosa”.

Bon cap de setmana llarg a tots els que feu pont!!! (jo no en faig...)

9 comentaris:

Kamal ha dit...

Vinga Bruixeta, t'ha acaba de tocar un altre premi. Perquè? Doncs per ser com ets i fer el que fas. Et sembla poc?
A ca meua t'espera.

Petons! :-)))

Anònim ha dit...

Jo tampoc faig pont, Bruixoleta. I no sóc ni exclusivament de ciències, ni absolutament de lletres i les alternatives m'apassionen :)
Una bona manera de definir-se, aquesta que t'has inventat! :)

Bon dia de festa i relax (si es pot) a tots els visitants d'aquesta casa.

Anònim ha dit...

Gràcies monalitza, jo tampoc faig pont, bé..vull dir que estic per ací.

Les alternatives son prou bones, només cal que t'agradin i t'omplin. Qualsevol cosa que et motivi i et faci feliç és vàlida, oi?

Doncs apa, que tots passem un bon pont!! ;-))

PTons!

labruixoleta ha dit...

KAMAL: ja he vingut a buscar-lo!!! moltes gràcies!! Quin honor arribar a rebre un premi de part del primer blogaire que vaig descobrir!!!! Al proper post el penjaré! :-))))))


MONALITZA: les altlernatives moltes vegades, com dius tu: són apassionants. És lo que diu en Kamal: si una opció motiva i fa feliç, ja és vàlida.

I sobretot, és important saber que sempre hi ha alguna alternativa, pq moltes vegades ens limitem a una o dos opcions i ens acabem creient que no hi ha res millor. I sempre hi ha altres camins.

Lo meu dia de festa ha sigut molt xulo: dinar tranquil i agradable amb amics i dormir i dormir moooolt!!! o sigui sí, relaxat, què bé!!! Gràcies guapa, espero que tu tb hagis descansat!! una abraçada!

Carme ha dit...

doncs jo no faig pont... em solidaritzo amb tu. pel que fa al video es genial i la música tb. doncs jo... sempre he estat de lletres noia, quant em deien ciencies o lletres.. sempre ho tenia claríssim: lletres. odio les mates

labruixoleta ha dit...

AINA: jajaja! les mates...Així que tu ets de lletres i convençuda, això està molt bé, lo important és que hi hagi una opció que t'agradi. I sempre n'hi ha alguna.

Espero que demà la jornada laboral, entre festa i festa es faci més curta (tot i que a vegades, aquests dies es fan llargs). Una abraçada!

Carme ha dit...

hola bruixoleta. bufff s´ha fet eterna avui la jornada de treball.. fins les 6 pm no he plegat... massa feina noia.. però bé, avui ja som DIVENDRES!!!!!

Una abraçada tb.

Anònim ha dit...

Jo és que sóc de lletres, indubtablement! Bé, d'idiomes!, més concretament. Prò vaja... Tot i que la tercera opció, l'artística, també la tinc per a mi sola, tot i que no l'exploto professionalment!

Prò sóc de lletres, què hi farem! ;P

labruixoleta ha dit...

AINA: tan llarga que es va fer la jornada laboral del divendres i tan curts que passen els dies de festa. Però vaja, encara queda tota la tarda i l'altra setmana 3 dies seguits!!!!!


NÚR: ets de lletres, ja ho sé. I t'agrada tant que fins i tot em fas pensar que això dels idiomes és un món fascinant (a mi! que sempre m'han costat tant!!!!). No hi ha res com trobar l'opció que t'agrada i disfrutar-la.

Jo no et creguis que no faig res artístic, però diria que tampoc res de lletres o ciències. Suposo que hi deuen haver moltíssimes altres i altres opcions.

Una abraçada!! :-))