3 d’octubre del 2008

el post de bona nit



...és molt tard, per això parlo fluixet... i com no podia dormir, he sortit fora una estona. Veig que l'Elevanda està desperta i se'n va. "...on vas...?". Em diu que si no tinc son l'acompanyi, però que no faci soroll, ni digui res...

Després de caminar una estona en silenci, arribem a un llac i la llum de la lluna dibuixa algunes ombres. Són elefants. S'estan banyant. De nit. En silenci. L'Elevanda em diu que no m'acosti més i que m'esperi un moment, que torna de seguida i marxem a dormir. Que és massa tard.

Des d'on sóc, puc sentir el so de l'aigua, molt suau, perquè els elefants es mouen lentament. Ells no em veuen. Si escolto atèntament em sembla que es diuen coses entre ells, o potser només són sons que fan quan estan bé. No ho sé. N'hi ha un de petit que juga a mullar, els grans somriuen, la mare el vigila. N'hi ha uns quants. Estan a prop. Es poden tocar. Sembla que es fan carícies de bona nit.

...és molt relaxant poder-los mirar. L'Elevanda ja torna, es veu que només hi volia anar un moment. Marxem juntes cap a casa...Ara ja sé on va algunes nits quan la veig marxar....


20 comentaris:

Sergi ha dit...

M'enganxes despert, i et desitjo bona nit després de tornar de la teva petita excursió. El proper cop potser t'acompanyi, passeu-me a buscar.

Anònim ha dit...

hi ha persones que et fan sentir bé

el que dius al teu blog. em fa sentir bé....deu ser això de les vibracions
gràcies
anònima coneguda

Assumpta ha dit...

Veus això que diu l'anònim? doncs jo podria dir el mateix... Els teus escrits em fan sentir bé, bruixoleta :-))
Tens màgia...

Suposo que seria donar molta volta si, desprès de recollir en Xexu em passessiu a buscar a mi... ni que fos un sol dia :-)

Anònim ha dit...

Bruixoleta...
Com ho sabia l'Elevanda que era a aixó al què em referia? :]
Una escapada per a desconectar, per a conectar, per pensar i no pensar, per sentir, per somriure...
Aix... si és que l'Elevanda en sap un pou...

:*

M

Barbollaire ha dit...

Ets especial...

i sempre és un plaer passar per ca teva, per que quan marxo, estic convençut que he aprés alguna cosa, ho em sento millor, o m'he fet més savi...

Gràcies nina...

Petonets dolços :¬)***

labruixoleta ha dit...

XEXU: et passarem a buscar i si en tens ganes, ens tornes a acompanyar, ens va fer il.lu enganxar-te encara despert, ahir. Bona nit :-)

ANÒNIMA CONEGUDA: gràcies! tu sempre em dones bones vibracions, deu ser això :-)***

ASSUMPTA: a mi tb em fas sentir bé tu, sempre. Voltarem el que calgui i et vindrem a buscar sempre. I la màgia, que no falti :-)))

M.: em sembla que li va sortir sense pensar, per desconnectar, i connectar, per sentir...
Però nosaltres dues en tenim una altra de pendent i jo somric només de pensar-hi :-))

BARBOLLAIRE: em faràs posar vermella...:-$. Casa teva sí que és especial, i fa sentir, i emocionar... Gràcies a tu per les paraules i la dolçor! Petonets :-)**

estrip ha dit...

bruixoleta, acompanya-la sempre que puguis doncs. Un bon passeig ha estat també llegir-te!

labruixoleta ha dit...

ESTRIP: va ser un bon passeig d'escriure. L'acompanyaré sempre que pugui, sí. Bona nit :-)

Núr ha dit...

Per a mi ja és una altra nit. M'he perdut l'escapada, prò m'agradaria anar-hi la propera vegada i espero poder-m'hi quedar una estoneta. Ara amb la fresqueta ens haurem d'emportar una manta per tapar-nos mentre esperem amagades l'Elevanda. I si m'avises amb una mica de temps, em sembla que també prepararé un termo de te molt bo que tinc a casa...
Tot i això, crec que ells sabran que hi som, encara que no fem soroll i que ens amaguem. Són molt intel·ligents, els elefants!

Saps? Ara que tinc internet a casa, intento mirar els blocs cada nit, i he agafat el costum que siguis el darrer bloc que miro abans d'anar a dormir. :) Per la sensació que deixes després de llegir-te. Petons, maca! Que avui se'm tanquen els ulls de mala manera!! buff...

i bon cap de setmana...(xiuxiueig)

Assumpta ha dit...

Bruixoleta... no res... jeje... que com és el "Post de bona nit" doncs jo vinc a això... a dir Bona nit i a deixar una abraçada forta!! :-)

Anònim ha dit...

Què faries sense l'elevanda... avui espero que estigueu domrint les dues... mica en mica l'elevanda et va descobrint secrets... ara saps on va!

labruixoleta ha dit...

NÚR: qualsevol nit és bona per fer una escapada d'aquestes, així que no t'has perdut res. Ens emportarem mantes, i és clar que t'avisaré amb temps, que això del termo sona molt bé!!! De totes formes, no sé per què, no hi feia gens de fred allí, així que, en un moment donat si els elefants (que sí que són intel.ligents) saben que hi som, si no els fa res, ens podem banyar tb al seu costat, sense fer soroll :-)

Què bonic això que em dius!!...i quina responsabilitat :-S... em consola saber que, en qualsevol cas, si un dia parlo de coses menys boniquetes, sempre hi ha un blog més on poder fer l'últim cop d'ull. Gràcies bonica!!!

Bona nit o bon dia, i bon cap de setmana!! :-)****

labruixoleta ha dit...

ASSUMPTA: què bé la teva última abraçada de bona nit...

Mira, el vídeo que vas posar del lleonet se'm va quedar atrapat dins el cor, em va fer somriure d'emoció i plorar d'enyor.... pq avui era l'aniversari del meu pare (que ja no hi és), i de fet ja ho era ahir quan vaig veure el vídeo.... i em va fer pensar que jo tb estaria així de contenta si el pogués tornar a abraçar.... però que de fet, estic contenta igual, per tots els records bonics que tinc del temps que em va cuidar de petita, i que vam estar junts, de gran...

Gràcies per tornar a passar fins aquí i una abraçada ben forta per a tu :-)*

labruixoleta ha dit...

CESC: sí, ahir vam dormir tranquil.lament. Crec que entre l'Elevanda i jo, no hi ha secrets, pq ella no marxava d'amagat. El que passa és que cada una fa la seva vida, i mica en mica ens anem coneixent, que fa poquet que estem juntes, tot just des del dia que va començar l'estiu. Però com dius tu... mica en mica...

Una abraçada! :-))

horabaixa ha dit...

Hola Bruixoleta,

Alguna nit, que de sobte em desperto, m'agradaria sortir i trobar-me amb persones que com jo, no dormim i tenim ganes de sortir.
Amb silenci, jugant.....

Bona nit

Assumpta ha dit...

Bruixoleta... avui he estat a Barcelona i amb ma germana remenavem un munt de fotos antigues (ella les necessita per una trobada familiar que està preparant) i també n'han sortit moltes del meu pare, que tampoc hi és.
Era més carinyos!!! Però moltíssim :-) Un home "fet a la antiga" jeje... (era gran, es va casar gran... ara tindria ja 91 anys) estricte en algunes coses però d'aquells que et menjava a petons i abraçades :-)

Ai nena... que ens posarem ara tovetes, eh? ;-)

Doncs vinc a dir Bona nit una altre vegada... a tu i a l'Elevanda també, eh? :-)

Meritxell Sánchez ha dit...

Bruixoleta, des que vas deixar-me la pista per trobar-te de nou per aquí, tinc pendent passajar-me més traquil.lament per casa teva, ja que, per la meva professió, em sembla mooolt interessant tot el que escrius.

labruixoleta ha dit...

HORABAIXA: i l'altra nit et vas trobar no només algú que sortia de nit, sinó tota una colla d'elefants!...té la seva gràcia eh? :-))


ASSUMPTA: que bé recordar abraçades....
Dos petonets, un de part de l'Elevanda i un de part meva :-)* + :-)*. I una abraçada ben forta!


MERITXELL: per la teva professió, em resultarà molt interessant la teva opinió. Així que quan tinguis una estona, ja saps, aquí t'espero :-)

estrip ha dit...

L'elevanda ha sortit a passejar un altre cop!

labruixoleta ha dit...

Ei Estrip! veig que tu també has sortit a pasejar una estona pel llac, i pel temps... Així has vist a l'Elevanda? Segur que li haurà fet molta il.lusió trobar-te per aquí! :-))))