17 de gener del 2008

LA BATEDORA (Bxta.)

Fa un parell de setmanes em van regalar una batidora!!! Feia tant de temps que en volia una!!!!! ... però mira, mai trobava el moment de comprar-la.

És un invent fantàstic i meravellós!! Es pot dir que jo els últims anys, mai menjava fruita, i verdua, poca. Doncs ara, cada dia em preparo algun batut. Vaig començar amb les fruites. El primer dia vaig fer-me un batut amb : plàtan, pinya, taronja i maduixes... mmmmmmm...........boníssim!!

I ara estic començant a descobrir els purés de verdures, que també són molt fàcils de fer, només cal bollir la verdura, posar-hi una mica de nata líquida, o formatge, o res, i ... cap a la batidora!

Inclús diria que des de que menjo més fruita i verdura, tinc com més vitalitat, em canso menys, i faig millors digestions. Ja deu ser veritat ja, que al cos només cal donar-li la "gasolina" que necessita!

RECOMANO A TOTHOM QUE TINGUI UNA BATIDORA!
:-)))))


5 comentaris:

Montserrat ha dit...

Uiiii et veig una mica malament bruixoleta.... es comença amb una batidora... una planxa amb super vapor... un robot... i a la que et descuides tens un bebe plorant en un bressol mentre que tu estas fent un super pure...

petonets ;-)

Anònim ha dit...

una bruixoleta no menjant fruita ni verdura "els últims anys"...!

te'n recordes del plàtano-xafat-amb-taronja de la iaia?

ara no recordo si a tu t'agradava... a mi, moltíssim

amb ella vam aprendre a repelar el plat

encara a vegades, quan me'n faig, repelo el plat amb la llengua

una abraçada, verdu-reta!

Anònim ha dit...

Recomanació acceptada per unanimitat.
En tenia una fa temps, però es va espatllar. Ara, cal anar a comparar-ne una corrents, doncs se't obre tot un mon ple de fruita i verdura davant teu.

Uns petons de maduixa

Anònim ha dit...

mira bruixoleta, jo he començat també a menjar sobretot verdura i fruita i em sembla que em senta molt bé. Diuen : "som allò que menjem"
Sempre em sembla bé tot el que dius

anónima coneguda

Anònim ha dit...

ei montserrat! estic fatal oi? jajaja! la veritat és que sí, perquè miro el canal cocina i anuncien un utensili que t'ho talla tot a quadradets perfectes en un plis plas, que em té el cor robat! però encara no m'he llençat al tema "tele-tiendia"...


Iruna: lo platano xafat amb taronja... clar que me'n recordo!! boníssim!!! pos ara me faig lo mateix, però cap a la batidora, i amb una mica de nata, no cal posar-li sucre i té una textura entre mouse i batut: espectacular!! ... jo també repelo :-)))


Hola Kamal, benvingut!! :-)). Sí, no triguis a comprar-ne una que és un gran invent! jo no n'entenc de marques, però la meva té opció turbo i és la bomba!! A mi se m'ha obert un món increíble: fins i tot m'he atrevit amb el mango, que mai m'havia cridat l'atenció, però així barrejat... boníssim!
Una abrçadada ataronjada :-)


Anònima coneguda! tu sempre t'has cuidat molt bé, i has cuidat molt bé als que t'envolten. "Som el que mengem"... clar... ja deia jo que se m'estava com arrodonint la cara, tipo pizza de can tarradelles... ;-). Millor la verdura i la fruita! Bessitos :-**