21 de juny del 2008

UNA FESTA D'ESTIU

Una festa en un blog té sempre les portes obertes, tothom que vulgui hi pot entrar. Així que tots els que heu arribat fins aquí, ja hi sou.

Tenint en compte que arriba el bon temps us podeu quedar tant a la casa com sortir a la fresca. No sabria dir si és de nit o encara és de dia, o si encara no ha sortit el sol.

Tampoc tinc clar si la casa està perduda dintre el bosc, a la vora del mar, dalt de tot d’una muntaya, enmig de la ciutat, o envoltada de camps.

La durada de la festa és relativa, tot depen de l’estona que tingueu ganes de quedar-vos-hi. També hi ha qui va i bé, qui arriba quan encara no hi ha ningú, o quan ja ha marxat tothom, o quan ja fa temps que la festa va començar. I s’hi està un temps, desapareix i quan en té ganes torna a venir. El temps, depen.

Pel que fa a la gent, no és cosa meva. Hi sou els que hi sou, ara no sé si hi ha molta o poca gent, alguns ja us coneixeu, o us acabareu coneixent aquí, altres veniu sols, sovint arribeu i només hi sóc jo, o ni jo mateixa, però us hi quedeu igualment.

Vaig dir que preparava begudes per a l’ocasió, menjar també, és clar. Els ingredients? Tot el que es necessita per estar a gust, barrejat sense presses. Jo ho he tastat i de seguida se m’ha dibuixat un somriure. Ho vaig preparar amb carinyo així que espero que us agradi!!!

Tothom que vingui pot portar, si en té ganes, el que vulgui, i pel que a fa a la resta, queda també a les vostres mans, només cal deixar volar la imaginació perquè sigui una festa al vostre gust!!!




JA HA ARRIBAT L'ESTIU!!!

44 comentaris:

gatot ha dit...

passava per aquí... dissimulant...fent com que no era jo qui passava...

de casualitat, porto al macuto una mica de butifarra dolça de l'empordà, i una mica de ratafia barrejada d'una que em van donar a la selva i d'una altra de la garrotxa... em sembla que encara em queda algun pastisset i algun ametlat de tortosa i algun petò i alguna llepada autòctona... i algun somriure tendre...

no és gaire res... però la podem fer petar una estona a la fresca...

bona revetlla i bona festa!

iruna ha dit...

noiaaaaaaaa................

amb tu sempre s'està molt a gust

quina festa més bonica, bruixoleta

vinc un momentet i au, a dir-te que tornaré...

m'he dixat una coseta...
espero trobar el moment per a guardar-te-la als camins, que aquí no sé portar-te-la... és una foto, una xorrada, ja t'ho dic ara, però m'ha fet il·lusió trobar-la mentre estàvem parlant

això que has preparat amb tant de carinyo... està boníssim :)
(no et demanaré la recepta màgica ni els ingredients... m'estimo més assaborir-la i au)

bona nit i bona festa, bruixoleta

guapa!

iruna ha dit...

(ai que em sembla que sí que ets bruixoleta total: has fet màgia!)

labruixoleta ha dit...

GATOT: quina il.lusió trobar-te per aquí!!! I tan aviat!! :-)))

Botifarra, ratafia, pastissets i ametlat, somriures, llepades i petons, quina combinació tan bona per fer que una festa sigui genial!

Moltíssimes gràcies, vaig a buscar unes cadires ben còmodes per fer-la petar tots plegats que ara veig que també ha arribat la iruna.

GRÀCIES PER LA COMPANYIA!! :-)))))

labruixoleta ha dit...

IRUNA: jo sí que estic a gust amb tu, sempre, i xalo un munt.

Estic molt intrigada amb això que dius que t'has dixat. I me n'alegro que t'agrade això que he preparat... me va donar una faenada... ;-))

jajajaja! així que màgia eh?? deu ser l'estiu...que ja ho diuen "a l'estiu tota..." :-))))

Bessitos màgics i estiuencs :-))***

iruna ha dit...

bruixoleta...

la "tradició" diu que a l'estiu tota cuca viu...

però amb això del canvi climàtic i totes les contradiccions humanes, tal com va tot, vés a saber què serà de l'estiu... qualsevol cosa és possible

demà no podré venir al sónar, me catxis, perquè estaré presentant-me a uns exàmens que només puc suspendre :)

si hi aneu, guarda'm un raconet de vibracions, que i jo les ballaré des d'aquí (com dius que esta festa pot durar dies...)

he tornat a venir sense la coseta que et volia donar... entre avui i demà, d'acord? sé que no tens pressa...

com fas amb això del canvi de blog... que ho prepares amb carinyo... relaxadament...

ha sigut molt bonic llegir-te durant tot este temps de bruixoleta... tan bonic com serà continar-ho fent allà on vaigues, segur

ara me'n vaig, mentre tu estàs xerrant amb algú, o ballant, o prenent la fresca, o compartint carícies i besades, o escoltant una cançó, o descansant, o deleitant-te amb una d'estes begudes o pastetes que tu mateixa has preparat... o qualsevol altra cosa... al teu gust :)

bessitos, estiuenca

Maite Fruitós ha dit...

Ui i jo que pensava que la festa era a la nit, i mira-la ella, tot apunt!!! Vaig a casa a cercar una coseta i torno. Et deixo un tendre somriure i un petonet

estrip ha dit...

toc toc...
puc passar? et porto això:

per la festa

helena ha dit...

Que bé una festa!!

porto la camera per anar retratant la gent que passa, xerra, balla... Porto també un pastisset dels meus, pots trobar les receptes al bloc poc a poc les vaig penjant.

Gràcies per l'invitació

labruixoleta ha dit...

IRUNA: gràcies per portar lavanda des del teu blog!!! és ideal per perfumar la festa amb l'oloreta d'una planta tan bonica i aromàtica.

Ara puc notar com estic en un lloc de la festa on es pot gaudir de l'airet que corre entre la lavanda, un lloc perfecte per relaxar-se.

Et van arribar les vibracions des del sònar? espero que sí, pq vaig pensar molt en tu. I com ja has dit: no hi ha pressa, igual com aquesta festa que pot durar tot el temps que un/a vulgui, el sònar seguirà esperan-te any rera any.

Bessitos perfumats! :-))))

labruixoleta ha dit...

jajaja! MYT, és que ja tenia les begudes i el menjar preparat i em feia tanta il.lusió començar la festa que quan només feia uns minuts que havia començat el dia 21 ja vaig obrir les portes!!

Quina il.lusió trobar-t'hi!!! jo també t'envio un gran i tendre somriure i molts petons! :-)***

labruixoleta ha dit...

ESTRIP: i tant que pots passar, tens les portes obertes sempre!! no hi podies faltar pas a la festa!!! :-))

Quines flors tan precioses, amb aquests colors tan bonics i vius són perfectes per una festa d'estiu, i a més, fan una oloreta boníssima!

Moltissimes gràcies!!! :-))))))))

labruixoleta ha dit...

HELENA: gràcies a tu per venir!! tenia moltes ganes que vinguéssis!!!

Els pastissets boníssims (aniré prenent nota de les receptes), i és un privilegi poder comptar amb tu perquè facis fotos de tot plegat!!!

Per cert: hi ha un raconet de la festa on també hi ha menjar especial per a gats, estic segura que a en Pixel li agradarà. El serveix el meu gos, però vaja, una festa és una festa, espero que es caiguin bé! ;-)

Maite Fruitós ha dit...

Ui segueix la festassa!!! Hola a tots!!

Labruixoleta, espero no causar-te massa enrenou, però veig que ja estàs preparada pels animalons. No l'he pogut convèncer perquè es quedés a casa. Et porto un convidat que s'ha encaparrat que vol venir a viure amb tu i qualsevol li du la contrària!

;-))

Montserrat ha dit...

Bonica festa!!! Sempre hi estic a gust amb tu. Portaré les cartes i podem passar una bona estona ;-)

Nuria (Fenix) ha dit...

Apa !!!!! em sembla que arrivo tard.

Només em resta un sonriure i també
un molt bon estiu .
Si li manca alguna "parelleta"al teu gos, jo tinc una novieta molt maca.

Tots i som benvinguts a la teva festa ,gracies.

Anònim ha dit...

Et porto tot el que sóc!

Moltes gràcies per obrir les portes!

labruixoleta ha dit...

Ohhhhh!! MYT!!!!! quin GRAN detall!!!!! què bonic!! és increíble!! quina emoció!

Serà fantàstic que es quedi a viure amb mi!!!

Ara li presentaré al gat de l'HELENA que està menjant algo amb el meu gosset. Segur que es diverteixen els 3 junts!! ;-))

Moltíssimes gràcies!! :-)*****

labruixoleta ha dit...

MONTSERRAT: que bé que hagis vingut!! jo també estic sempre molt a gust amb tu!! Quina alegria trobar-te a la festa!! :-))

Fantàstica idea la de les cartes! ara sí que segur que se'ns fan les tantes de la nit (o del matí....o de la tarda....) ;-)))

Petons!! :-)*****

labruixoleta ha dit...

NURIA (FÈNIX): què va! no arribes pas tard, al contrari. Aquí tothom arriba en el millor moment :-))

Ostres, els animalons ja són colla aquí també. Una novieta per al meu gos??? no li diguis dos cops, em sembla que ja ve a rebre-la corrents ;-))

Gràcies per venir i ets sempre benvinguda! :-)

labruixoleta ha dit...

KENDAUMIN: doncs és molt el que portes!!!

Jo ha fa uns dies que he anat visitant el teu blog (en silenci, de moment)...

Gràcies a tu per venir fins aquí! Benvingut/ada! :-))

Carme ha dit...

mmmm. m´apunto!!!! doncs jo també passaba per aqui i no mentiré.. la copa o cocktel que hi ha al principi de la pàgina ha estimulat la meva ganeta i les meves ganes de festa!! res, que gràcies per la invitació noia, s´agraeix. jo.. per la meva banda hi poso... hi poso les coques de sant joan!! res, que bon solstici d´estiu i a gaudir del foc i la màgia bruixoleta


petonets

Barbollaire ha dit...

"Convidat atípic
vinc a omplir-me
de les teves paraules.

A omplir-me del coneixement
de la teva mirada.

I a oferir-te els colors
d'un somriure"


Petonet dolç, nina

Anònim ha dit...

He intentat escriure un comentari, prò sembla que no s'ha gravat... Si per algun cas al final surt repetit, pots esborrar aquest segon!

Doncs res! Que ja arribo a la teva festa per a passar-m'ho d'allò més bé! He dut una súper amanida de patates, al més pur estil alemany, una Kartoffelsalat boníssima, el millor per a l'estiu!!! I com que ahir vaig fer un altre bol de trufetes, te'n porto també unes quantes! Compte que són molt i molt bones!!!

Jo ara em serviré un còctel de fruites i sortiré al jardinet de casa teva a ballar descalça sobre la gespa que he vist que hi tenies, tot entrant, i sota aquesta lluna d'estiu! Que ja diuen que la nit de Sant Joan és una nit màgica!

Petonets, bunika!

labruixoleta ha dit...

Ei, AINA, la coca estava boníssima!!! i dic estava perquè ahir es va acabar tota!

El solstici d'estiu ha afegit màgia a la festa. Me n'alegro que t'agradés el cocktel! :-))

Moltes gràcies a tu per venir, he estat molt contenta de veure't! :-))))
Petons :-)****

labruixoleta ha dit...

BARBOLLAIRE: la teva presència ha omplert de poesia la festa :-)))

Quina poesia tan dolça i bonica. El teu somriure ho ha pintat tot d'uns colors preciosos!!

Gràcies per venir, m'ha fet molta il.lusió!!!

Petons i abraçades ben dolços! :-)***

labruixoleta ha dit...

NÚR: de seguida em vaig treure les sabates i vaig venir a ballar jo també sota la llum de la lluna i sobre la gespa. Va ser molt divertit!! La teva alegria es va contagiar i mica en mica s'hi va anar apuntant més gent :-)

Després d'una nit tan màgica, i tenint en compte que ara són les 2 del migdia, aquesta amanida que fa una pinta reboníssima no durarà pas gaire estona.

I les trufes...mmmmmmm.....espectaculars.... no he pogut esperar al primer plat i ja n'he tastat unes quantes. Les havia provat fa temps a casa teva i les tenia gravades al cervell de l'estómac, gràcies per portar-ne a la festa!!!

Molts petons! :-)))))

Anònim ha dit...

Ostres! Em sembla que faig tard, però si encara he pogut veure tots els convidants i assistens a la festa és que encar a hi deuen ser, oi?

Va jo per vairar una mica de tanta coca que portem menjad aquest s dies et portaré una cosa ben diferent. De postres. Com que sóc a vegade s una mica ximpleta i no sé posar l'enllaç al comentari, te'l poso al meu nom. A veure si surt bé. M'agrada la teva festa i també le s converses que s'hi senten. Petonets.

Anònim ha dit...

Jo a la vostra festa, hi estic a fora.
TOTS¡¡¡ sou els personatges d'una pel.licula meravellosa, que m'encanta i em fa pensar: Ohhhhhhhh, qué macos son aquests sers humans....... deu ser bó això de ser humà!
anónima coneguda

Anònim ha dit...

Bruixoleta...

Si ja m'ho pensava jo que una festa teva no podia ser res més que un èxit.

Arribo dels últims de moment, però ja et vaig presentar les meves disculpes pel retràs...

Jo no porto menjar que n'hi ha molt i tot bo... quina bona pinta els pastissets!..... tot i que ara potser no n'hi ha tant amb tanta gent voltant i picotejant per les taules... ni porto flors perquè ja tens un ram preciós i una lavanda que fa una oloreta boníssima... ni porto begudes, perquè amb els teus cocktails i begudes màgiques, servits pel teu gosset, tothom ja s'ha refrescat i preparat per l'estiu... però potser anirà bé una mica de conversa i una mica de música de bon rotllet per seguir dançant sobre l'herba verda del teu pati... i segur que les bones ones arribaràn a tothom:
Sigur Ros - Heima

Petons d'estiu bruixoleta!

Anònim ha dit...

Aix... que sóc la despistada de sempre bruixoleta...

Petons d'estiu bruixoleta!!!
:***********

M

Jesús M. Tibau ha dit...

A una festa sempre va bé apuntar-s'hi

labruixoleta ha dit...

Ei Carme! véns just en el millor moment! Aquesta festa no té data d'inici ni de final. Així que mai és tard :-)

Uffff.....bunyols de crema i poma!!! fan pinta d'estar espectaculars!!

L'altre dia vaig donar-me un bany a la platja de casa teva i vaig quedar nova...

Me n'alegro molt de veure't per aquí :-))))

Una abraçada ben forta!

labruixoleta ha dit...

ANÒNIMA CONEGUDA: quan una llegeix les primeres línies d'aquest post, ja forma part de la "pel.lícula", així que ja ets dins! :-)))

És més: tu en aquesta pel.li, has estat una de les persones que hi ha participat des dels primers dies...I sí, no està mal això de ser "humana"... tu n'ets un bon exemple :-))

BESSITOS!! :-)******

labruixoleta ha dit...

M.: que bé que hagis portat música, perquè fins ara, no n'hi havia... però ja veus... aquí ballem inclús el silenci :-)

Mentre t'escric, escolto la cançó que has portat, i que no coneixia, i és perfecta per a un moment d'una festa que ja fa dies que dura. Quan els plats comencen a estar només mig plens o gairebé buits, i la gent ja va sortint a prendre la fresca, veient com es va ponent el sol.

I pràcticament tot està dit, i podem disfrutar de la companyia, de converses suaus, i silencis tranquils.

Molt bonica cançó. No calia que diguéssis que ets tu, t'he reconegut. De fet, t'esperava, i estic contenta que ja hagis arribat.

Una abraçada ben forta! :-)))***

25 juny, 2008

labruixoleta ha dit...

JESÚS M. TIBAU: doncs tu ja hi ets. Espero que la disfrutis. No t'acompanyo a ensenyar't-ho tot, ni tot el que pots prendre, perquè a hores d'ara hi ha moltes coses. Pren el que vulguis, tu mateix.

Gràcies per venir fins aquí :-)

. ha dit...

doncs apa, de festa

labruixoleta ha dit...

Hola JORDI MORENO, i ja que hi ets, pots tastar alguna de les coses que hi ha per aquí... però vigilia què et cruspeixes ;-)

Anònim ha dit...

Quina passada de festassa que has organitzat, bruixoleta!!!
Quants dies! I la gent està tant fresca com el primer!!!
Mira..., m'esperaven a un altre lloc, però em quedo aquí a fer uns quants ballets.
He portat refrescos molt frescos i pastetes saladetes. Ho deixo tot aquí a sobre que la música em cridaaaaaa...!!!
Wallaaaaaaa...! Quin gustàs! ;)

labruixoleta ha dit...

MONALITZA!!! quina alegria trobar-te aquí!!

Genial que hagis portat refrescos i pastetes salades perquè ja s'estaven acabant el menjar i les begudes! Moltes gràcies!!

I després de provar una miqueta tot això que has portat, ja torno a tenir les piles carregades, així que jo també vinc a ballar!!!!!!!!!!! :-)))))

Anònim ha dit...

Vaig desaparèixer per Sant Joan, prò ara que és divendres i que arriba el cap de setmana, he decidit tornar a passar, que amb aquest solet vénen de gust converses a l'ombra dels abres del jardí de casa labruixoleta! He agafat uns quants bunyols de poma de la Carme i un got ben gran de refresc de la Monalitza, que he arribat assedegada!

Sí, que està sent un èxit, aquesta festa teva! No para d'entrar i sortir gent, el menjar no s'acaba, la música és genial i que bé que s'hi estàààààààà! Amb aquest solet que fa, potser que la propera vegada pensi de portar el banyador per prendre un bany! :D

labruixoleta ha dit...

Ei NÚR!! els bunyols de la Carme estan molt bons, i la veritat és que la beguda de la Monalitza, et deixa d'allò més fresc! És de conya per fer passar la calor.

I si no en tens prou amb la beguda, un banyet és perfecte per refrescar-se del tot. Jo encara no ho he provat, però m'han dit que per aquí a la vora hi ha.... ara no recordo si era una cala, un riu o una piscina... però vaja, que hi ha un raconet per banyar-se.

Mira... ara me n'han agafat ganes a mi tb... és una mica tard, però un bany de nit, a la llum de la lluna ha de ser genial!!!!

Petonets!! :-))***

iruna ha dit...

bruixoleta...

que t'enyoro, xiqueta.

escolta... ara que ja has escrit "l'últim post" d'este blog... només volia dir-te que... si algun dia tens moltes ganes de fer-ne algun i encara no tens blog "nou"... també pots aprofitar l'elasticitat d'esta festa... i penjar post abans del penúltim...

tonteries que penso...

és que em fa cosa imaginar-te enyorada... i som unes quantes persones les que t'enyorem

noia...................

també pots obrir-ne un de provisional... fins que sàpigues on vas

què burra sóc, bruixoleta...

me sap greu estar-te dient això... amb lo que costa sortir d'aquí...!

va... procuraré no dir-t'ho més... però disfruta molt, eh!

bessitos de bona nit, carinyeta

labruixoleta ha dit...

IRUNETA: aix.... sí que ho enyoro això d'anar escrivint el blog. Encara hi ha dies que veig o llegeixo o penso algo i em dic "ho posaré al blog", i llavors recordo que el tinc parat!!

quines coses eh!! i total "yo me lo guiso yo me lo como". Però és que com que aquest blog anava lligat als llibres i això sí que ho he parat, pos mira, paron general.

Però ja veus, que la tristesa i l'enyorança només són a ratets, pq de fet, estic pel món blogaire igual que abans.

M'agrada seguir-te trobant per aquí. I ja pots dir tot lo que vulgues, només faltaria!! la meua compi blogaire :-)))))

Bessitos!! ara vinc cap a casa teua :-)****