7 d’octubre del 2007

EL SECRET




"El Gran Secreto siempre ha estado presente de forma fragmentada en las tradiciones orales, la literatura, en las religiones y en las distintas filosofías de todos los tiempos. Por primera vez, todos esos componentes se han reunido en una increíble revelación que transformará la vida de todo aquel que la experimente.
Ahora esás leyendo este libro. Has sido tú quién ha atraído esto a tu vida y en tu mano está tomarlo y utilitzarlo, si te gusta. Si no te gusta, olvídalo. Busca algo que te haga sentir bién, que resuene en tu interior"


The Secret (El Secreto). Rhonda Byrne. Ed. Urano.

"The Secret" és d'aquells llibres tipus "con-este-súper-mega-libro-conseguiras-ser-híper-feliz-rico-y-maravilloso-oh-yeah". Però si no fas gaire cas del to i lo dones una oportunitat , a mesura que vas avançant et sents més optimista i postitiu. Em passa a mi, i li ha passat a les altres persones que me l'han recomanat.

També existeix la versió cinematogràfica de "El Secreto" ( http://www.thesecret.tv/.)

Els 5 anteriors posts d'aquest blog fan referència a fragments de "The Secret" que m'han semblat curiosos.

La bruixoleta.


4 comentaris:

Montserrat ha dit...

Acabo d'agafar el llibre. No sé si m'agradarà però amb tots els teus comentaris tinc moltes ganes de llegir-lo. De fet estèticament és un llibre preciós. ja l'anirem comentant.

Anònim ha dit...

a mi m'ha agradat

Montserrat ha dit...

Potser si que tot això és una mica veritat. De fet quan fas algun ritual d'espelmes el que en realitat fas es demanar de manera positiva, fer d'iman positivament...hi aniré pensant "positivament"

labruixoleta ha dit...

Això és el que està bé del llibre. Et convida a ser una mica més positiu. Per això, ja val la pena.