6 de març del 2008

PREMIS

Aquests són els 4 premis que ha rebut el meu blog, ordenats de més antic fins l'últim que vaig rebre: (un es repeteix, però els vull posar tots 4)... MOLTES GRÀCIES!!!!:



Premi Blog solidari, me'l va donar la Montserrat




Premi Arte i Pico entregat pel Barbollaire

La copa que em va regalar en Gatot

I el Premi Arte y Pico que em va donar la Myt

5 comentaris:

Kamal ha dit...

D'això se'n diu acaparar premis.
;-))
Mira que calladeta ho tenies.
O sigui, que el teu blog és molt interessant i amb continguts i fet per una persona sensible i càlida, no ho em descobert fa dos dies, sinó que hi havia gent que ja ho sabia....
Te'ls mereixes. Gaudeix-ne te'ls has guanyat.

Encara que ara ja no ve a "cuento"..Enhorabona!!!

Molts Petons!

iruna ha dit...

bruixoleta...

saps que a mi no m'agraden los premis. t'anava a dir que em fan sentir incòmoda... però no deuen ser els premis... sóc jo que sovint me sento incòmoda amb mi mateixa.

m'agrada que tu sàpigues acceptar i rebre premis i regals. sempre has sigut agraïda... i generosa. me fas pensar que potser la generositat és tant ser capaç de donar com de rebre.

diuen que és sa saber riure's d'un mateix... també ho deu ser poder mirar-se i somriure

bruixoleta... guapeta... felicitats i una abraçada plena de mocs (què "agradable", eh...)

Anònim ha dit...

felicitats!

anónima coneguda

Anònim ha dit...

hola kamal! de fet, a part del premi de la montserrat que me'l va donar fa temps, els altres 3 han arribat no fa tant i pràcticament seguits. No els vaig ensenyar pq per a una persona com jo (negada amb la informàtica), era una aventura massa complicada penjar-los al lateral... (glups!)
Però tots em van fer molta il.lusió.
Una abraçada :-))))


Hola Iruna, ja t'entenc quan dius que no t'agraden els premis. A tots hi ha un moment que ens fa tenir emocions barrejades rebre un premi... pensar que no t'ho mereixes, que no ho sabràs agraïr prou, que no ho entens massa...
Però sempre pesa més la part que et diu que algú se n'ha recordat de tu i que ha volgut tenir un detall amb tu. I això és bonic.

I el que dius de que la generositat és també saber rebre, és així, perquè jo he notat moltíssima generositat i unes sensacions molt gratificants de part de les persones que heu rebut la floreta.

Un somriure :-))


Anònima coneguda: moltes gràcies!!

Maite Fruitós ha dit...

Felicitats! :-))