4 de març del 2008

LA FLORETA


Quan comences a fer un blog, voltes i voltes pel món dels blogs i te’n trobes un munt que són interessantíssims... però només alguns et criden l’atenció, ja sigui per continguts afins o perquè t’agrada quelcom que intueixes de la persona que hi ha darrera les paraules.

Després d'haver rebut 4 premis (que us ensenyaré en un proper post) i que em van fer moltíssima il.lusió, avui tinc ganes d’entregar el meu premi particular: “La Floreta de la Foto”, a unes quantes persones que m’agraden especialment (començo per aquelles a qui conec personalment. I nombro en ordre alfabètic i així no em mullo...jeje):

Anònima Coneguda: Aquest blog: “LaBruixoleta” existeix gràcies a tu. Sempre m’has ajudat a trobar el meu camí. T’estimo molt!!!

Iruna: http://www.caminsdiruna.blogspot.com/ La Iruneta estimada, un blog plè de tota mena de sentiments, sensacions, cançons, paraules, imatges, etc., escrit per una dona sensible i valenta, amb qui sempre he compartit tantes coses, i també el dia a dia dels nostres blogs. T’estimo!

M.: la meva amiga de l’ànima. Ets una de les millors persones que he conegut mai. I des de que et vaig conèixer ets imprescindible a la meva vida.

Montserrat: http://www.lamevaescola.blogspot.com/ El blog d’una escola, ple de moments entranyables i interessants, gràcies als quals podem aprendre moltes coses de la vida, tant els qui tenen fills com els qui no. I darrera el blog, una persona amb una enorme vitalitat i una força increíble. Sempre m’ho passo molt bé al teu costat. És una sort haver-te conegut.

Kamal: http://www.kamal-alfa.blogspot.com/ Em salto l’ordre i et situo al mig de la línia que separa “coneguts reals i coneguts virtuals”, pq casi que em sembla com si et conegués de veritat i tot. Quan buscava blogs que parléssin de temes que m’interessen, el teu va ser el primer on vaig aturar-me, i des d’aquell dia no he deixat de llegir-te, i mai deixo d’aprendre. Ets una persona que em transmet molt bones vibracions. Una persona curiosa, vital, il.lusionada, senzilla (sempre desfen-te del paper de “mestre” que t’he atorgat des del començament), savia, i que em contagia entussiasme i m’encoratja a seguir aprenent.

Anna: http://www.cosesialtrescoses.blogspot.com/ Els teus blogs em van emocionar i em van arribar al cor des del primer segon. Em vas agradar per la teva sensibilitat, la teva enorme capacitat d’estimar i transmetre emocions, i la brillantor i il.lusió d’un enorme parell d’ ulls.

Barbollaire: http://barbollaire.blogspot.com/ La poesia és, potser, el llenguatge més sincer de tots. Un llenguatge que surt del fons d’algú i arriba al fons de qui ho llegeix. Darrea el teu blog, s’intueix una persona generosa, sensible i valenta. Admiro aquestes qualitats en tu.

Gatot: http://www.gatot84.blogspot.com/ Un blog i una persona que toca de peus a terra, que té les coses clares i ens ajuda a aclarir les nostres inclús en els moments de més boira. El teu punt de vista sempre em resulta molt interessant.

Myt: http://www.mytxina.blogspot.com/ També un dels primers blogs que vaig posar a la llista dels imprescindibles, des del primer moment que vaig arribar. I no deixava de cridar-me l’atenció, com podia ser que a través d’un blog i unes fotografies (les que surts tu), algú pogués transmetre una energia tan potent que traspassés la pantalla. El teu blog m’enctanta, ja ho saps. Les teves: “espurnes de somnis” m’ajuden a “despertar”.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Ohhhhh!!! que bonic!!! Estic especialment sensible i m'has emocionat. No estic en el millor moment de la meva vida. Ja et vaig dir que el meu bonic camí per la vida està encaminat cap a la gran catarata que hi ha al final. De totes maneres trobar-me pel camí amb persones com tu és un privilegi i una sort.
petons

Maite Fruitós ha dit...

Ohhhh quina emoció!!

El teu cor és un jardi on hi cultives
flors precioses. Gràcies per regalar-me'n una de tan bonica!

Intentaré que en el meu jardí segueixi tan ben cuidada com la tenies tu...

Una forta abraçada :-)))

Anna ha dit...

¡Bruixoleta!
Quina il•lusió!!!!!
M’has arribat al cor. Dius coses tant boniques, i la floreta és preciosa.
Moltíssimes gràcies i espero seguir cuidant el meu raconet per tal de que persones com tu em vinguin a veure.
Un petonet ben fort!

Barbollaire ha dit...

"Constel.lacions.
mots espitllant la vida.
Tu, força, camí"


Nina, em sento orgullós i honorat de rebre un premi teu.
De llarg, el millor premi és la teva consideració i les teues paraules...

Faré per no decebre't i ara mateix penjaré la floreta a casa...!

(la dolcesa aquesta... us ve de familia, oi?)

Amb el teu permís... Un petonet dolç i una abraçadeta...
Moltíssimes gràcies, nina ;¬)******

gatot ha dit...

et deixo les llepades més dolces, bruixoleta... penso, que potser, t'equivoques o potser sóc jo qui dono una imatge que no és. Segurament enganyo sense voler, jo que no dic mai mentides.

Massa sovint em fan mal els peus i voldria estar molt més en un núvol; puc semblar tenir-ho clar, i qui sap si no és només la tossuderia de l'ignorant disfressada de coherència...

només estic un poquet segur de ser sensible a la bellesa; la que sovint no es veu amb els ulls de la cara.

guardaré la teua flor com un regal preuat.

petons i llepades primaverals!

Anònim ha dit...

Estimada Bruixeta,
Hi ha blogs que aconsegueixen que la persona que els fa traspassi la pantalla i sense adonar-te'n sembla que la coneguis més que a moltes que veus cada dia. Quan veus que t'uneix algun lligam com la curiositat, la vitalitat i d'altres que tu anomenes i més, llavors , com tu dius, creus que ja la coneixes de debò. I aquesta ets tu. Moltes de les teves qualitats traspassen el blog per seguir-te durant la vida real. Podria seguir molta estona dient coses....però només et diré...
Moltes gràcies, però moltes i m'alegro molt de que et pugui contagiar encara que només sigui una mica de entusiasme. ;-))

Una abraçada ben forta i un somriure de orella a orella!! ;-))

Anònim ha dit...

Bruixoleta...

Res del què escric o pugui escriure em sembla tant bonic com les teves paraules. O sigui que et demano disculpes pel plagi: "ets una de les millors persones que he conegut mai. I des de que et vaig conèixer ets imprescindible a la meva vida", amiga de l'ànima.

Petons alegres, somrients (ara el dia ja no serà el mateix) i emocionats.

M

PD: Jo no tinc un blog on penjar la teva flor, però tinc un fons d'escriptori estupendo on hi va de pet! :)

Anna ha dit...

Ja he penjat La Floreta al bloc i li he dedicat el post d'avui.
Petonets.

iruna ha dit...

noia...

és una flor molt bonica. té una mica del sol de la llibreta i una mica de la bruixoleta

encara que no vulgues res a canvi, me dixes posar-te les mans al cap i al coll i fer-te unes caricietes?

Anònim ha dit...

bruixoleta, bruixoleta, el teu blog fa parlar de sentiments bons, d'energies positives..........en definitiva, de coses relacionades amb la Bona Gent
Qué bé
gràcies
anónima coneguda

Anònim ha dit...

Si rebre un premi fa il.lusió, ara tinc clar que rebre paraules tan boniques com les vostres és encara millor.

Gràcies i una abraçada ben forta!!!:-)))))

Kamal ha dit...

He posat unes gotes de llum a la teva flor. Crec que li agradara el lloc on la he posat.

una abraçada. ;-)

Anònim ha dit...

Que bonic tot plegat, no?
No et sembla fantàstic haver creat un petit racó de món (o ciberespai o el que sigui) on la gent hi troba tant bon rotllo, tanta energía positiva? on hi ha bona gent que es troba - en la seva recerca personal -, que creua camins amb altres caminants, que vol anar endavant enlloc de quedar-se parada?
Has fet una cosa gran, nina... i molt bonica... fer somriure a la gent, donar-li motius per seguir, donar afecte des de la distància i que la gent el senti tant aprop...

Petons...
M

Kamal ha dit...

Torno a ser jo. Estic totalment d'acord amb M. Es mes, crec que t'envoltes de gent molt maca i sensible. He mirat els blogs dels qui has regalat la floreta i , noia, tot un grapat de gent que transmeten bon rotllo per tot arreu.
Has pensat en crear un Xat i així poder xerrar tots plegats? Es broma, però no se si del tot. ;-))

Una abraçada

Anònim ha dit...

és realment molt xulo moure's pel ciber-espai i poder descobrir racons tan especials com els que jo visito sovint, i descobrir persones tan especials...

Diuen que internet és fred, jo sempre he trobat que és un lloc càlid on la gent s'exprssa d'una forma molt sincera. Les paraules surten de dins, perquè precisament lo de fora, aquí, és el menys important.

Estic molt contenta d'haver arribat fins tots vosaltres.

Kamal: Un xat...? llavors ja no em separaria mai de l'ordinador!! massa perillós ;-)