11 de desembre del 2007

JOE DISPENZA


Els dies 16 i 17 de novembre vam anar al seminari-taller que impartia en Joe Dispenza a Barcelona. Bioquímic especialitzat en neurobiologia, és un dels col.laboradors del llibre “¡¿Y tú qué sabes!?". I ha realitzat diversos estudis sobre la forma com, la consciència, el cervell i la intenció permeten crear la realitat.

Van ser un parell de dies en què vaig disfrutar molt aprenent, en un seminari molt interessant, on temes científics, psicològics i neurològics erent tractats de forma que poguéssin ser entesos per tothom.

Una tarda i un matí sempre es fan curts, i espero poder aprofundir més quan es tradueixi al castellà el seu llibre “Evolve your Brain” (“Desenvolupa el teu cervell”).

Tinc ganes de dir que a part del seminari: el sopar i el dinar, la sobretaula, les xerrades filosòfiques i la companyia de les 3 estimades persones amb qui hi vaig anar, van fer que el cap de setmana fós perfecte!

En els següents posts, ja parlaré una mica d’allò que diu el dr.Dispenza.


10 comentaris:

Anònim ha dit...

qué fresca soc,
en el resum, explica les idees més interessants del dispenza
jo crec que diu
"conseguiràs qualsevol cosa que vulguis"
pero no deu ser tan senzill

anónima coneguda

Anònim ha dit...

jo crec que diu: "conseguriàs qualsevol cosa que vulguis, però no és tan senzill!". ;-)

Anònim ha dit...

Hola bruixoleta,
He trobat per casualitat el teu Bloc i , noia, deu n'hi do les coses que hi dius. Per cert, la peli del "I tu que sabes?" em va encantar. I la conferencia de aquest Dispenza, crec que també m'hagués agradat. Son temes molt interessants. Ja veig que haure de anar entrant ací a ca teva per saber coses.

una abraçada

Montserrat ha dit...

Tens un regal en el meu blog

labruixoleta ha dit...

Hola Tarek!! quina il.lusió trobar-te per aquí, benvingut!! :-)))
Segur que la conferència d'en Dispenza t'hauria agradat! Vine sempre que vulguis, serà un honor!!

Montserrat: GRACIES!!!! quina il.lu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

torno a dir-te, "qué fresca sòc", perque estic esperant qué dius del Dispenza

m'espero


anónima coneguda

Anònim ha dit...

El company Dispenza té com a únic títol el de quiropràctic, pel que potser si un d'aquests dies ens fem mal corrent encara hi podria fer alguna cosa. Jo, per si un cas, me n'aniria al traumatòleg de la Seguretat Social, això sí.

Pel que fa a la resta de la seva trajectòria acadèmica, m'he pres la molèstia de llegir-la a la seva pàgina web.

Si ho heu fet, sabreu que és professor a l'Escola Ramtha de la Il·luminació. Com sabeu, suposo, en Ramtha diu ser un esperit d'un habitant de l'Atlàntida, a més de ser el primer Déu conegut, que es manifesta per la boca d'una senyora nord-americana que -i qui ho dubtava!- s'hi guanya la vida d'allò més bé.

Naturalment, suposo que això no li treu cap mena de credibilitat. Endavant les atxes!

Per cert... He entrat en aquest bloc fent una recerca sobre un altre notabilíssim venedor d'aire (o hauria de dir d'aigua a 140$ el litre?), el també autodenominat doctor Emoto.

Una salutació!

labruixoleta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
labruixoleta ha dit...

Hola Joan. Ja veig que vas amb la destral per davant, els teus comentaris sonen més destructius que constructius (m'he pres la molèstia de suposar que "atxes" són "hachas", o sigui, destrals).
Em sembla correctíssim que si et fas mal corrent vagis a la seguretat social, no crec que en Dispenza pugui fer res per tu en aquest sentit.
Tots els que ens hem interessat per Joe Dispenza i hem entrat a la seva web tenim la informació que facilites, però gràcies de totes formes per les molèsties.
Una salutació.

jordi sunyer ha dit...

Una atxa és un ciri gros. "Endavant les atxes" és una expressió catalana absolutament correcte, que antigament es deia per donar inici a les processons de Setmana Santa. Les atxes duraven tota la nit enceses i no s'apagaven encara que caigués pluja fina.

Jo tampoc no les tinc totes amb aquest tal Dispenza, però m'estic llegint el seu llibre.

SAlut,
Jordi