15 de maig del 2008

Numerologia Tàntrica

L'altre dia vaig encetar una sèrie de posts que parlaran d'un llibre que llegeixo titulat "Numerologia Tàntrica", de Maria Lapuente, i que vaig descobrir al blog de la Myt http://www.mytxina.blogspot.com/. Com em sembla que per a molts de nosaltres és un tema força desconegut, i abans de seguir amb altres posts sobre el tema, vull incloure una explicació que n'ha fet la Myt (moltes gràcies!) i que em sembla perfecta per entendre millor la Numerologia:

"La Numerologia Tàntrica es centra en l’estudi profund de l’àmplia informació que conté cada un dels nostres números personals (dia, mes i any de naixement), i ens pot ser molt útil per entendre perquè som com som, el perquè de les nostres reaccions i pensaments i com ens movem en les nostres relacions.

Amb l’estudi de la nostra Numerologia, podrem conèixer característiques pròpies que potser no conscienciàvem, i és només amb Consciència, que podrem canviar aquells comportaments que no ens beneficien.Tenim moltes més aptituds i capacitats de les que creiem i utilitzem a la nostra Vida i els números ens les defineixen i ens mostren si les estem usant degudament.

Si bé és cert que creixem dins d’uns models adquirits de l’entorn social, familiar, religiós, d’idees acceptades,..i aquests factors ens condicionen sovint, hem d’obrir els ulls i aprendre a redescobrir el que realment Som i el què podem arribar a ser, sense condicionaments de cap tipus: la Numerologia ens pot ser una eina molt eficaç.

Podem viure en harmonia amb els nostres números i tot semblarà fluir a la nostra vida, o contràriament, inharmònicament, i les coses sempre ens semblaran que no van com desitgem.El conjunt de la nostra Numerologia és una gran eina per descobrir-nos a nosaltres mateixos i pot ser també especialment útil quan som pares. Coneixent els números personals dels nostres fills, sabent com són, quins són els seus potencials, què els pot frenar en el seu desenvolupament, la nostra tasca educadora d’acompanyar-los amb amor i confiança pel camí de la infantesa i l’adolescència, serà més fàcil i enriquidora."

5 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

A totes dues, Myt i Bruixoleta, gràcie s per l'expliació.

gatot ha dit...

aissss bruixoleta.... mira que a mi m'encanta jugar amb números!!!
(i no et creguis al barbollaire que no m'ha aixafat mai res!)

però què passa quan has d'interpretar números vermells?¿?¿?¿ eh? eh? eh?

:P

val... era broma...

en el "món" de les creences, les filosofies... estic d'acord que hi pot haver una gran quantitat "d'eines" i que totes ens poden ajudar si les usem com a tals... penso que no hi ha remeis màgics... ni tarot, ni càbala, ni numerologia, ni fe ni religió... però que totes o qualsevol d'elles pot ser una eina...

saps? conec d'aprop tres persones (dues nascudes el mateix dia del mateix mes de diferents anys i una tercera quasi del mateix dia del mateix més de molts anys de diferència). Són tres personalitats diferents... però tenen molts punts de caràcter semblant...
o a mi m'ho sembla.

una d'aquestes tres persones és el meu gatet gran... i saps? tinc els meus dubtes que haver conegut les altres dues persones, em serveixi gaire per tractar amb ell....

però tot és opinable!

petons i llepades numèriques!

labruixoleta ha dit...

Hola CARME: bé, jo només l'he copiat, així que jo tb li estic agraïda a la Myt!
Una abraçada!!!

labruixoleta ha dit...

GATOT: jajaja! els números vermells són de fàcil interpretació: MAL ROTLLO!!!

Estic totalment d'acord amb tu en què totes aquestes coses no són pas remeis màgics, sinó eines que tothom pot utilitzar per al seu coneixement o creixement personal.

En això de les "generalitzacions" de cada número (o de qualsevol cosa), suposo que es tracta de trobar matisos. Jo conec dues persones que van nàixer el mateix dia, del mateix any i pràcticament a la mateixa hora (i tu tb en coneixes a una de les dues), i es pot dir que no s'assemblen en res (segons com) i que són molt iguals (segons un altre com).

Tingues en compte que el número és el resultat del dia, el mes i l'any, pel que tu dius, les 3 persones que nombres, potser no tenen el mateix número final cap dels tres.

Una abraçada! :-)))

Maite Fruitós ha dit...

Hahaha molt bo el gatot! Que trapella!, m'ha fet riure!!

Hauríem de veure quina vida li dónes al gatet... ;-))

Amb la Numerologia, s'observa sovint que persones nascudes el mateix dia, el mateix mes i el mateix any, moltes vegades no tenen res a veure.

Les experiències que han viscut, com les han viscut, l'entorn on s'han desenvolupat, les creences que han anat adquirint,.. els apropen a la part harmònica dels seus números personals o els allunyen de la seva essència.

La Numerologia pot donar una visió a aquestes 3 persones del punt on es troben. Poden observar si estan utilitzant per moure's per la Vida els seus potencials innats o no, i si estan deixant que els seus punts febles, els impedeixin aconseguir allò que desitgen.

Bon cap de setmana a tots! (Gràcies a tu, Carme :-)