25 de maig del 2008

NUMEROLOGIA TANTRICA


Quan faig alguns posts seguits parlant d'un llibre sempre m'agrada acabar fent una presentació general.

De totes formes, amb el llibre "Numerologia Tàntrica", de la Maria Lapuente (ed.Alas), no em caldrà presentar-lo perquè en un post anterior amb aquest mateix títol ja hi ha una informació que em va donar la Myt i que explica perfèctament què és la Numerologia Tàntrica.


Així que jo només vull afegir que el llibre m'ha agradat moltíssim, que m'ha "retratat" en tots els aspectes que toca, que m'ha fet veure aspectes de mi que fins ara no tenia prou clars, i que m'ha fet tenir consciència de bloquejos que tinc i que no em deixen avançar per la vida com a mi m'agradaria, i ara que els tinc més clars, només em cal posar a treballar per intentar "superar-los" (què difícil... he dit "només"??...).

És un llibre molt senzill de llegir i entendre i alhora és molt enriquidor, no només pel significat dels números, sinó també per totes les explicacions que dóna a nivell de creixement espiritual i inclús per entendre millor què representen segons quins conceptes espirituals.

En definitiva, que el recomano tothom que tingui ganes de conèixe's millor i sobretot a tots aquells que tenen curiositat en crèixer a un nivell més profund o espiritual.
Els 4 anteriors posts parlen d'aquest llibre i del tema de la Numerologia. (Pel mig havia fet un parèntesi, però tot allò que contenia: sentiments, imatges, comentaris, sensacions i demés, he preferit agafar-los, emportar-me'ls del blog i guardar-los amb mi)

11 comentaris:

iruna ha dit...

noia.........
si ho guardes tu, ben guardat està

(si algun dia vols tornar a dixar aquí sentiments tan íntims, a la intempèrie, tornarem a compartir-los... fins que tu vulgues)

bona nit, bruixoleta

Maite Fruitós ha dit...

Bon dia Labruixoleta

Impregna't de les qualitats dels teus 7's i treuràs tota la força per "superar-los", no ho dubtis!, no hi ha número més fort...

I a més, si no vaig errada tens un 3 de Regal que si l'acceptes i l'utilitzes et farà traure tota la vitalitat, optimisme i xispeta que et pot fer falta en aquells moments en que aquests 7 et fan sentir un xic massa sensible i falta d'energia.

Com deia algú en algun comentari, les coses que ens il.lusionen han de fer-se patents també a la nostra realitat. Sé que aquest llibre que t'ha agradat no quedarà guardat tan sols al prestatge...

Una abraçada fortíssima

Carme ha dit...

res, que l´haurem de llegir... que ara tinc pessigolletes per saber-ne més.. fins i tot ahir estaba mirant per internet això de la simbologia de la numerologia.. curios

bon cap de setmana, que ja s´acaba i petonets

aina

labruixoleta ha dit...

IRUNA: sempre puc comptar amb tu per compartir els sentiments més íntims. I quan són bons els disfrutem juntes i quan són dolents també et tinc per fer-me costat. Quina sort que tinc :-))

BESSITOS!

labruixoleta ha dit...

MYT: segur que aquest llibre no quedarà guardat en un prestatge. De moment, inclús el trec a passejar, ahir mateix vaig estar amb unes persones que em van dir: "podries portar el llibre dels números??"... jeje...ha tingut èxit!

El que dius dels altres números, a veure si ho faig bé: diu el llibre que el nº del Destí és la suma de les 4 xifres de l'any de naixement. I que el Regal és la suma de les 2 últimes.

Jo sóc del 1974 (potser has pensat que sóc del 75), per tant tinc el 3 en el Destí, i en el Regal hi tinc el nº11. És així??

Que bé que diguis que el 7 em donarà forces, pq més aviat em tinc per massa sensible, porgua i molt sovint em sento sense força... Hauré de treballar molt per donar-li la volta al 7!!

Moltíssimes gràcies per les teves explicacions que m'ajuden molt i m'aclaren algunes coses. I per obrir-me la porta a aquest món tan interessant de la numerologia!!
Smuac! :-)

labruixoleta ha dit...

Eps AINA: doncs si trobes alguna coseta interessant, fes'm-ho saber, que a mi el tema m'etsà agradant molt!! :-)

Un petó!!

Maite Fruitós ha dit...

Hola Labruixoleta!

Efectivament, pel teu perfil pensava que eres del 75 i et col.locava el 3 al Regal... ;-)

Ho has calculat a la perfecció! Bé, de totes maneres aquest 3 del Destí crec que és molt, molt important per tu, et pot donar molta xispeta i empenta. Llegeix-te els aspectes positius, els portes tot en tu, així que aprofita'l quan la resta de números et facin una mica la guitza... ;-)

N'estic segura que sentiràs ben aviat la força dels teus 7's encara que t'hagin fer patir anys...

Bé, paro que ho sabran tot de tu, oi? ;-)) En parlem algun dia si vols... :-))

Un petonet

estrip ha dit...

quins mytsteris amaga la bruixoleta!

labruixoleta ha dit...

MYT: okis! moltes gràcies per oferir-me la teva ajuda!!

Una abraçada ben forta!!!!

labruixoleta ha dit...

ESTRIP: com us agrada jugar amb les lletres!! i jo intentant que us centreu en els números!!!!! ;-p

Una abraçada!!! :-))

estrip ha dit...

jajaja, ostres es veritat perdona!

a10!