13 de maig del 2008

Números per entendre'ns


Fa temps vaig escriure un post on parlava de « Ciències, Lletres i/o d’altres opcions ». Pels comentaris, em va semblar que tenien més « seguidors/es » les lletres, ja que els números no desperten molta simpatia i sí una sensació de dificultat.

Ara llegeixo un llibre que vaig descobrir a través del blog de la Myt http://www.mytxina.blogspot.com/ i que parla de números. Però és un llibre on aquests, no li compliquen la vida a nigú, al contrari, hi són per ajudar a entendre. A entenre’ns. I estic descobrint coses molt interessants, útils i encertades. Realment, sempre hi ha una opció diferent, en tot. La Numerologia és l’opció en què no és difícil moure’s entre números, sinó que més aviat hi són per facilitar-nos les coses, i sobretot en el camí de creixement personal o espiritual.

La numerología tántrica, es el método que estudia el proceso por el cual hemos pasado, estamos pasando y continuaremos pasando a través de nuestra evolución espiritual en esta vida”.

Númerología Tántrica”, Maria Lapuente, ed. Alas. Pg.11

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Dona, doncs a mi els números m'agraden força. Ara bé la Nuerologia tantrica o no, no la conec gens i no sé ni què vol dir. Haurem de llegir el llibre. Un petonet.

Kamal ha dit...

Veus a mi aquest si que m'agradaria llegir-lo. Estava pensant que la propera vegada que vagi al Fnac me'l compro.
I , la veritat, es que persones com la MyT li treuen una utilitat poc comuna.

En comptes de posar-te
"Labruixoleta"
haguessis tingut de posar-te:
"Deborah Llibres"
;-))

Molts PTons.

Carme ha dit...

doncs jo tampoc conec el que es aixo de la numerologia tántrica.. no se.. ja me n´enteraré.
no tindra a veure amb les cases astrals i tot aixo, no¿?

res, que salutacions

aina

labruixoleta ha dit...

CARME i AINA: la numerologia dóna un significat a cada número. Tu pots calcular diferents números que "et representen" (segons la data de naixement, per exemple) i buscar-ne el significat.

A mi em va despertar l'interès una noia a qui no coneixia de res, i amb la numerologia em va dir una sèrie de coses que em van fer encuriosir pel tema.

No sé si té a veure amb l'astrologia, però ja van per aquí els tiros. Evídentment, són d'aquests temes que o et fan gràcia o no. No em pregunteu lo que té de "científic" pq no en tinc ni idea. A mi, m'està agradant.

labruixoleta ha dit...

KAMAL: "Deborah Llibres" jajaa!!! tens unes sortides!! .... (quin número deu ser aquest home...??);-)

Sí, jo sempre llegeixo atentament el que explica la Myt dels números cada cop que encetem un mes, i tots els consells em van de conya! Ella és l'altra persona que m'ha fet tenir curiositat pel tema.

Segur que t'agradarà, pq a més és molt amè.
Una abraçada!

Barbollaire ha dit...

Jo, en la meva ignorància, associaria més la numerologia amb una part de la càbala jueva: La càbala especulativa que dona un valor numèric a cada lletra del alfabet.

Respecte als números... Bé ja fa uns dies li vaig aixafar un post al Gatot citant un llibre:
El Dimoni dels nombres.
A mi, que no sóc gaire de números, em va encantar!.

Bona nit!
Petonets dolços :¬)*

helena ha dit...

Jejejeje... no saps el favor que m'acabes de fer!!! La meva germana fa anys el mes que ve i li van aquestes coses, podriem dir que és una bruixa amb la "L" de pràctiques... Sempre m'està donan la tabarra amb lo de les pedres i els numeros...jejejeje Ves per on ja no tinc que pensar el regal jejejeje

estrip ha dit...

jo quan era jovenet, me'n recordo d'un joc que fèiem per saber a quina edat ens casaríem, amb qui, si tindríem molts diners i no sé que més.
Havia de dir cinc noms de noies, cinc edats em sembla i posàvem, pobre, normal, ric, milionari i multimilionari. I els números triaven el nostre futur.

labruixoleta ha dit...

BARBOLLAIRE: per a ignorància, la meva. Em pregunten què és la Numerologia i ni ho sé gaire i no ho sé explicar (glups). Però com diu aquest llibre, hi ha coses que t'atrauen i no li vulguis donar una explicació lògica ni racional. I això m'ha passat a mi amb aquest tema.
(Prenc nota del llibre que dius)
Bona nit :-**)))

HELENA: bruixa amb "L" de pràctiques! jajajajaja! que bo! la teva germana és de les meves ;-). Regala-li que li encantarà!! Una abraçada :-)


Jajajaja! jo tb jugava a jocs d'aquests ESTRIP. I què?? t'has casat amb la que et dèien els números i ets lo ric que van pronosticar?? Bé... me'n vaig a dormir que sinó tinc molts "números" de tenir mooolta son demà. Bona nit!

Maite Fruitós ha dit...

Hola Labruixoleta!

Em fa il.lusió veure que llegeixes el llibre de la meva Mestra! És un bon punt de partida per començar a endinsar-se en la Numerologia Tàntrica, que no té relació amb la Càbala sinó el coneixement transmès per Yogui Bhajan. Si et puc ser d'ajuda, no dubtis comptar amb mi ;-))

Perdona el rotllo que vaig a posar però com no es coneix, em permeto explicar-vos el que jo explico com a introducció quan faig estudis numerològics:

La Numerologia Tàntrica es centra en l’estudi profund de l’àmplia informació que conté cada un dels nostres números personals (dia, mes i any de naixement), i ens pot ser molt útil per entendre perquè som com som, el perquè de les nostres reaccions i pensaments i com ens movem en les nostres relacions.
Amb l’estudi de la nostra Numerologia, podrem conèixer característiques pròpies que potser no conscienciàvem, i és només amb Consciència, que podrem canviar aquells comportaments que no ens beneficien.
Tenim moltes més aptituds i capacitats de les que creiem i utilitzem a la nostra Vida i els números ens les defineixen i ens mostren si les estem usant degudament.
Si bé és cert que creixem dins d’uns models adquirits de l’entorn social, familiar, religiós, d’idees acceptades,..i aquests factors ens condicionen sovint, hem d’obrir els ulls i aprendre a redescobrir el que realment Som i el què podem arribar a ser, sense condicionaments de cap tipus: la Numerologia ens pot ser una eina molt eficaç.
Podem viure en harmonia amb els nostres números i tot semblarà fluir a la nostra vida, o contràriament, inharmònicament, i les coses sempre ens semblaran que no van com desitgem.
El conjunt de la nostra Numerologia és una gran eina per descobrir-nos a nosaltres mateixos i pot ser també especialment útil quan som pares. Coneixent els números personals dels nostres fills, sabent com són, quins són els seus potencials, què els pot frenar en el seu desenvolupament, la nostra tasca educadora d’acompanyar-los amb amor i confiança pel camí de la infantesa i l’adolescència, serà més fàcil i enriquidora.


Un petonet

Carme ha dit...

hola bruixoleta, doncs jo em sembla que soc numero 9.. algo he llegit sobre aquest el meu número.. no se si te molt a veure amb mi.. però. bé,m´agraden aquests temes..

salutacions

labruixoleta ha dit...

MYT: sí, me'l vaig comprar fa temps, una dia que en vas parlar, i per fi he trobat el moment de començar-lo. M'està agradant molt, i a més, estic "al.lucinant" amb la quantitat de coses útils que estic trobant, i com quedo "retradada" amb els meus números. Genial.

L'explicació que has fet és perfecta, pq jo no sabia massa com explicar-ho pq ho conec molt poc. Si no et fa res, la penjaré al blog més endavant, per si a algú li interessa el tema, que ho entengui millor.

Gràcies per oferir-me ajuda. És molt possible que te la demani.
Una abraçada mooooooolt forta i plena d'agraïment!!! :-)))

labruixoleta ha dit...

Hola AINA!! així que ets un 9??? doncs mira, jo i els 9 tenim afinitat (no ho diu el llibre això, ho dic jo, pq les meves 3 millors amigues de fa anys, són número 9... casualitats de la vida)

Quan hagi avançat i entrat en el significat dels números ja et diré alguna coseta del 9.

Una abraçada! :-)

Maite Fruitós ha dit...

Hola altra vegada :-)

Pots usar el text quan vulguis, preciosa.

El cert és que jo em vaig apropar a la Numerologia amb certa desconfiança, doncs soc bastant racional, però en poc temps em va captivar i no deixo de sorprendrem dia a dia...

Compta amb mi sempre que vulguis :-)

Em permeto dir-li a l'Aina que el seu 9 li demana que utilitzi la gran intuïció que posseeix, la seva immensa capacitat de percebre; també que confii més en la seva saviesa (un 9 acostuma a pensar que mai està preparat, que li falta més coneixement i sempre està buscant i pot dispersar-se) i que el seu projecte de vida està dirigit a orientar i guiar als altres (és el número del Mestre).

A la Numerologia Tàntrica no sols té importància aquest número resultant de la suma de tota la data, sinó que hi ha 5 números fonamentals que s'han de considerar i d'altres que també ens poden afectar. Uns ens marquen el potencial que tenim, d'altres com som interiorment, i d'altres com ens mostrem, com actuem en les nostres relacions i cap on va el nostre projecte de vida. Tots depenen uns dels altres...

Ai que ja m'he enrotllat! ;-)

Una abraçada

labruixoleta ha dit...

Hola Myt!! gràices per les explicacions!

Sí, ja he anat llegint un mica més i crec que tots 5 són importantíssims. De fet, jo em vaig quedar molt parada en llegir les explicacions de cada un dels asepctes dels meus 5 números. Em sembla que aquest llibre em serà una GRAN ajuda.

Una abraçada !! :-))))