12 de maig del 2008

LA PLATJA

Després de dos dies i mig de festa estic totalment renovada. I encara em queda tota una tarda!!! Això dels caps de setmana llargs és fantàstic. Jo volia una platja i no ha pogut ser. Però diuen que en aquest món virtual tot és possible, i jo m'ho crec. Em quedo amb una platja que perfèctament podria ser a la que volia anar, perquè s'assembla molt. Així que finalment he aconseguit una platja sota la pluja!


13 comentaris:

Carme ha dit...

molt bona la canço... m´encanta. acabo de fer un kit kat d´estudiar per l´entrevista oposició que tinc demà.. i em trobo amb aquest vido tant xulo.. l´acabo d´escoltar... i m´hi torno a posar...

records

Anònim ha dit...

Al final, nosaltres vam fer una escapada a la platja. No plovia i hi havien tímides ullades de sol que escalfaven la pell tibada pel vent salí. La mar estava furiosa rebel·lant-se contra un ferotge i empipador llevant que no parava d'empenta-la fortament. La feia picar amb força contra l'abrupte rocam cada cop més desgastat d'altres llevantades.
Vam fer fotos, però les tinc a casa. Si me'n recordo i tinc temps miraré de penjar-les en algun lloc i te les ensenyo. Més que siguin un parell.

Bessitos.

labruixoleta ha dit...

AINA: Sí, és molt bona aquesta cançó. Espero que t'hagi donat forces per estudiar una estona més. Que tinguis SORT demà!!! Una abraçada :-)

MONALITZA: ja ho deia jo que el món virtual ens pot portar per tot arreu. Jo ja hi sóc en aquesta platja que descrius... la mar furiosa, les roques, el vent...Genial. M'encantarà veure'n fotos. Bessitos :-**

iruna ha dit...

"totalment renovada"???
vigila, eh :)

sí que s'hi pareix esta platja...

una abraçada, bruixoleta

Anònim ha dit...

Cuida't molt i que aquesta renovació et duri per uns quants dies.

Anònim ha dit...

Cuida't molt i que aquesta renovació et duri per uns quants dies.

Maite Fruitós ha dit...

Mmmm que preciós l'abraç de l'aigua dolça de la pluja i la salada del mar...

Que l'essència de l'aigua t'impregni i ompli de fluïdesa la resta de la setmana.

Una immensa abraçada

estrip ha dit...

un cap de setmana llarg és aquell en els temps va més a poc a poc?

Kamal ha dit...

Hola Bruixeta,
No has anat a la platja però t'ha anat de conya la festa.
Com diu la cançó:
"Mira les estrelles. Mira com brillen per tu i tot el que tu fas"

Bona setmana amb les piles noves.

Una abraçada

Anònim ha dit...

Perdona el retard, bruixoleta. Es que des de la setmana passada que estem preparant els materials per a fer les catifes de Corpus i com que jo hi vaig de nits, quan torno ja és tard i només tinc ganes de fer nones. Però aquest matí, quan m'he llevat, he triat quatre foticos de totes les que vam fer, per a que les vegis tu i els teus visitants. Les he penjades i les trobaràs a les adreces següents:
http://img7.uploadhouse.com/fileuploads/1844/1844547ed9cb1a4dd3bd53561d5cce8748066fe.jpg

http://img2.uploadhouse.com/fileuploads/1844/184455281f102fab98980f825d8f05882312ab3.jpg

http://img5.uploadhouse.com/fileuploads/1844/1844555bc283a320b98ab5107626cbcef673e25.jpg

http://img7.uploadhouse.com/fileuploads/1844/1844567a26d8d5d36e6cb66697ecbcf26a26e7d.jpg

Espero que t'agradin. No només les imatges de la mar en calma son belles :)

Una abraçada.

labruixoleta ha dit...

IRUNA: bueno... ara em fas dubtar... potser renovada del tot, del tot no... però molt millor sí... Que la setmana passada la vaig acabar sense forces.
Tat que s'hi pareix la platja?
Bessitos!

CARME: ai, això espero. Demà serà la prova de foc, pq torno a tenir "massa feina", però si supero demà, vol dir que estic renovada per una bona temporada! Gràcies i una abraçada!

MYT: fantàstica l'abraçada entre aigües que es barregen. Espero no deixar de notar-ne l'essència en tota la setmana. Una abraçada fluïda :-)))

ESTRIP: Un cap de setmana llarg és el que té 3 dies de festa!! (que ahir a Barcelona era festa :-)))... i tot i així el temps em va passar volant!! Una abraçada :-)

KAMAL: m'ha anat genial el cap de setmana llarg i relaxat per aquí. He carregat piles. Intentaré fer cas a la cançó i avui buscaré alguna estrella brillant perduda pel cel de la meva ciutat. Bona setmana tb per tu!:-))

MONALITZA: què xules! vénen ganes de descalçar-se i anar a passejar per l'arena humida i deixar que el vent et remogui una mica tot plegat. Molt bonica la platja! Gràcies! :-))

Anònim ha dit...

escoltant aquesta cançó, he pensat que no m'agrada massa.i tenint en conte que m'agrada m olt la música en general, penso que segurament no m'he acostumat-adaptat a la música més actual. I de repent he pensat i per qué tampoc m'he adaptat al dolor? :no soporto el malestar.
pot ser m'hagués pogut adaptar al dolor i llavors no em disgustaria tant
en resum, pregunto si ens podem acostumar a qualsevol cosa i transformar-la
bah, aixó son pensaments n o pensats, casi no sé qué dic
anónima coneguda

labruixoleta ha dit...

Hola anònima!! les persones tenim una immensa capacitat per adaptar-nos a "practicament" tot. Però no és bo acostumar-se al dolor. El dolor és una senyal d'avís i li hem de fer cas. Tant si és físic com mental.

Pel que fa a la música, és qüestió de gustos, no cal que ens agradin totes les músiques. Cada ú tenim les nostres preferències.
BESSITOS!!!!!