22 de maig del 2008

Equilibri i curació

Tots podem calcular els 5 números que determinen la nostra personalitat. Un d’ells és el factor de la “vida” i representa allò que hem de treballar, allò que cal experimentar i aprofundir a la nostra vida per aconseguir la plenitud espiritual. (Es calcula sumant cada xifra de la data de naixement i reduint-la, sumant les xifres, fins un nº de l’1-11). A mi em surt el nº 8, i diu el llibre de la Maria Lapunete:

“La misión en la vida de estas personas es obtener el equilibrio entre el mundo material y el mundo espiritual. La otra misión es la de curar; no quiere decir que lo tengan que hacer necesariamente con las manos, pueden sanar de muchas maneras”.

Vaja, vaja, vaja...... interessant... Pel que fa a buscar l’equilibri entre el món material i el món espiritual, diria que ja hi estic ficada. Tot just començo (si més no de forma més conscient), investigo. El blog n’és un testimoni. M’agrada tant el bullici i el materialisme de la ciutat, com la serenor, l’espiritualitat i l’aïllament d’un monestir de clausura. El mateix passa dins meu, em moc entre els dos extrems. Sovint la balança es decanta cap a un dels dos costats, i això em crea conflictes. Però vaig intentant integrar-ho i conciliar-ho tot.

Ho tindré present tot plegat... Com veig que no vaig mal encaminada seguiré treballant això de trobar l’equilibri entre el món material i l’espiritual. I lo de curar, m’ho apunto també... :-)




Salut per a tots!

36 comentaris:

Anònim ha dit...

Bruixoleta... aixó dels números... ho haurem de parlar més...
Si has de sumar totes les xifres (les dues del dia, les dues del mes, i les quatre de l'any)... a mi també em suma 8... o sigui que suposo que el què dius aplica per a mi també... però al contrari que tu tinc la sensació d'estar molt lluny de trobar l'equilibri encara, potser perquè més que una altra cosa sóc espectadora de la teva recerca i de la recerca d'altres... però no m'he posat a buscar jo... no sé què trobaría... però si és cert que últimament tinc la inquietud de buscar un sentit a tot plegat, de trobar-me a mi... que no em trobo gaire darrerament...
I curar... no sé... vaig intentar-ho i no me'n vaig acabar de sortir... i ara voldria reprendre-ho però no acabo de trobar el moment... en fi... que si que hem de fer el café... hem de seure i recuperar les llargues converses d'abans...

Anònim ha dit...

aix... bruixoleta... que amb la son del matí no he signat... sóc jo.

M

Petons...

Kamal ha dit...

Bon dia,
Mira he sumat la data del dia+mes+any i em dona un 5.
Com ho veus tu això?
Pots aprofitar el moment per a donar-me algun consell per a la meva dualitat entre vida material i espiritual, cosa que porto amb la màxima dignitat possible ;-)) però , com ja ho intuïa, tu t'hi dediques o al menys en saps més i ....

uns Ptons. ;-)

estrip ha dit...

un 10!
això és el que em surt a mi!

he vist una noticia que deia que el cervell de les persones no està fet per pensar i reflexionar sinó per actuar. O sigui potser em de deixar a part això de la vida espiritual, sentimental, reflexiva o que és vulgui dir.

Maite Fruitós ha dit...

Hola preciosa!

M'encanta veure com vas avançant en la Numerologia... :-))

M'agradaria afegir pel teu 8 de Vida, que una de les coses més importants a tenir en compte quan es té un 8 en aquest factor, és que no ens ha d'espantar fer canvis per trobar el nostre equilibri intern.

La POR és una emoció que pot frenar molt en el projecte de Vida quan es té un 8. A voltes, un es conforma en allò que està vivint encara que no agradi, per no trencar el "suposat" equilibri, per por a canviar, al que pot trontollar i remoure's si un fa certes passes...

El gran secret d'èxit en el teu projecte de Vida, és canviar àgilment el que ja no et serveix.

En quant a això de "Curar", n'estic segura que amb la teva presència, amb els teus escrits aquí,... ja estàs il.luminant a moltes persones en el seu procés de curació. Segur que el canal d'expressió del teu potencial va trobant la millor forma d'arribar als altres.


Kamal, ai aquest 5... ;-)) No deixis d'experimentar, de transmetre i ensenyar allò que estimis amb passió, és una de les teves eines per aconseguir el teu equilibri de vida.

Estrip, aquest 10 et marca un clar lideratge, no els desaprofitis! Sigues perfeccionista i exigent (no tant ehh ;-)) però no et deixis vèncer per la inseguretat de posar-te davant i assumir responsabilitats. Això sí, deixa't anar una mica més (no siguis tan patidor) ;-)) Pots errar, però seran enriquidores experiències. El teu projecte de Vida, d'alguna manera és brillar i dirigir. ;-))

Una abraçada (i perdona si m'excedeixo, se m'escapen els dits ;-)

Anònim ha dit...

A mi em surt un 9. Sé que per als xinesos, el 9 és el número de la totalitat, del centre, prò no sé què voldrà dir segons el llibre que tu llegeixes! M'has fet entrar curiositat i hauré d'anar-lo a buscar a la biblioteca, tot i que m'agradaria que me'n fessis un resumet breu, a veure si val la pena o més val que m'ho tregui del cap, per si diu massa coses dolentes...

Crec que la capacitat de curar que descriu per al teu número surt de l'equilibri trobat entre aquests dos móns tan oposats, el material i l'espiritual. També crec que no deus ser tan lluny del teu objectiu, perquè hi estàs encarada i tens molt clar el que has de fer i tens la ment prepararda per a fer-ho. Potser algun dia escriuràs aquest bloc en un llibre i serà la teva manera d'ajudar al món...

Un somriure, buniketa!

Carme ha dit...

jo ja t´ho vaig dir, soc número 9, però no se si encaixo bé amb ell.. no se..

res, que salut. vaig llegir el que deia en kamal en posts teus anteriors sobre el 9.. coses potser si, altres potser no, no se.

labruixoleta ha dit...

M: jajaja!! està bé això dels números eh?? Jo com més llegeixo més al.luciono! Ets un 8??????? És clar! per això ens entenem tan bé!!!

Lo de curar que dius que ho vas intentar en algun moment, ja trobaràs el moment de reprendre-ho. Mai és tard. I l'equilibri entre el món espiritual i el material, jo diria que tu el portes molt bé. No et pensis que ets espectadora, doncs tu has començat aquest camí fa mooooolt temps. En tot cas, sóc jo qui pot aprendre de tu!!

Llegeix el comentari que m'ha deixat la Myt, que ens dóna més informació.

I sí: el proper cafè, amb la calma!!!
8 abraçades de 8 a 8!! ;-)

labruixoleta ha dit...

KAMAL: la Myt t'ha deixat informació sobre el 5. Jo, igual com he fet amb el meu número, et copiaré el que diu el llibre sobre el 5 en el nºde la vida (que ja ve a ser el que et diu ella):

"El destino de estas personas es enseñar, el dominio de la experiencia espiritual lo obtendrán enseñando. Han de ser un ejemplo como maestros: enseñar con el ejemplo. También tienen que trabajar y cuidar su cuerpo, amarse y respetarse físicamente".

Veus??? si això dels números no falla!!! Jo que ha et vaig "nombrar" el meu "mestre espírtual-virtual",i és clar!! és que és el teu destí!! ;-))

labruixoleta ha dit...

Ep ESTRIP! res de deixar a part la vida espiritual!! pensa que tb es pot portar a la pràctica l'espiritualitat. El que hem de fet és posar en pràctica les reflexions, els sentiments i tot allò que l'ànima vulgui!! ;-)

Vaig a mirar què hi diu dels nº10 (eps! és el que et diu la Myt):

"La función que tienen estas personas en esta vida es la de dirigir, de ser líderes, de ser guías, guerreros. Se han de comprometer al cien por cien en todo lo que hagan. Mientras estén con un pie aquí y otro allà, se encontrarán inseguras y por lo tanto insatisfechas. Lo que han de hacer pues, es ser suficientemente valientes para dar el primer paso y aceptar las consecuencias".

Aja!! si de fet, ja ho has dit tu mateix en el teu comentari: "cal actuar i no pensar tant" ;-))

Doncs ja saps nº10, a passar a l'acció, nosaltres et seguirem!!:)

labruixoleta ha dit...

MYT: estic entussiasmada amb aquest llibre. Hi ha 3 persones a qui ja he pensat que els hi regalaré, pq els serà de molta utilitat.

Allarga't tant com vulguis en els teus comentaris (jo encantadíssima de la vida!!!)

El que dius del 8, tens tota la raó. Em sembla que inclús ho he degut comentar en algun post antic, pq és tal qual: la por és una emoció que domina a la meva vida i que em bloqueja moltíssimes vegades. La por als canvis, la por a tantes coses!! Espero arribar a fer les paus amb aquesta gran enemiga...algun dia...

Una abraçada ben forta i moltíssimes gràcies per les teves explicacions i gràcies per parlar d'aquest llibre o de la Maria Lapunete en el teu blog! M'està ajudant molt!!

labruixoleta ha dit...

Ei NÚR: un 9 tu també?? jo tinc molt bones amigues amb aquest número (no sé si amb els números hi ha afinitats com amb els horòscops, però jo amb els 9 m'hi entenc molt bé!!). I això que has dit que la "curació" surt de l'equilibri entre els dos móns, m'ha agradat molt. No ho havia relacionat, però segur que és així!! Aquest llibre està basat en els coneixements d'un mestre yogui (no sé fins a quin punt coincideix amb la num. xinesa)

L' AINA, tb és número 9, així que us vaig a dir alguna coseta a totes dues alhora:

"En esta vida, estas personas, tienen como misión ser maestras igual que el nº5. Su misión es encontrar la sabiduría dentro de sí mismas y dejarla fluir. Tendrán que tener confianza en sí mismas y tranquilidad, esto les facilitará la forma de percibir la sutilidad en todas las cosas. Así cuando tengan que hablar lo harán de manera que puedan tranquilizar a la gente".

Així que noies, ja sabeu, tots podrem aprendre grans coses de vosaltres! No deixeu d'ensenyar-nos coses i buscar la manera de trobar calma a la vostra vida! :-))

Un petó a les dues!!

Maite Fruitós ha dit...

Fa il.lusió veure que algú s'entusiasma pel que estimes i jo vaig començar una mica com tu i ja veus, vaig acabar amb dos anys d'estudis intensos amb Maria Lapuente. ;-)

No sé si sonarà molt a empenteta, però si segueix produint-te aquesta il.lusió, t'aconsellaria que t'animessis a buscar algun foradet i estudiar amb ella doncs encara tenim el privilegi de que estigui en actiu i munti cursos amb petits grups a casa seva. És una encant de persona, sap transmetre i es fa estimar moltíssim!

Com dius, els coneixements de la Numerologia, ens arriben del mestre Yogui Bhajan i ell ho va aprendre d'un home que vivia dins una cova. Jo no he trobat masses punts en els que coincideixi el que marca la numerologia xinesa...

Bon cap de setmana i a aprofitar l'energia activa del mes 5 que ens aconsella experimentar i cuidar-nos.

Una forta abraçada

Mª José ha dit...

la fotografia del post anterior, és una passada! m'he quedat "embobada" mirant-la...

El 8, m'agrada.
Aquest nombre sempre m'ha agradat.
Suposo que per la seva semblança a l'infinit.

:)

Mª José ha dit...

ah! el meu nombre és el 5


;)

Anònim ha dit...

Sembla que el 8, el 9 i el 5 som els més nombrosos. Peró, I la resta?
El 3, el 6 i el 7 deuen ser wapos també.

Gràcies per lo de mestre, però, ensenyar, el que es diu ensenyar...como no vulguis que t'ensenyi el darrer CD que m'he firat? ;-)))
Ah!... sempre he anat pel camí que m'ha semblat a mi més correcte i quan m'han dit que "el meu destí... el que sigui" ummm! molts cops m'hi he resistit. Ara l'hem cagada, doncs per dur la contraria no voldré ensenyar res, ni la samarreta!! ;-)))

5 PTons cercant un destí! ;-)

iruna ha dit...

bruixoleta...

una de les coses que em sorprèn de l'horòscop és vore que entre les persones amb qui he tingut relacions més de prop hi ha un predomini d'uns signes respecte d'atres. les persones amb qui he tingut relacions amoroses i d'amistat més intenses són càncer, taure, peixos, àries, lleó o escorpí. en canvi, hi ha signes amb qui no he tingut cap o gairebé cap relació. com sóc bastant "incrèdula", penso que potser només és "casualitat", però sí que hi ha "coincidències"...

m'he trobat amb un fill verge i amb una filla acuari... signes amb els quals m'havia relacionat ben poc. de moment, la relació entre natros és molt bona...

ara m'ha semblat curiós vore que entre els comentaris que tens i els números que sabem de persones properes a tu també abunden lo 5, lo 9, lo 10...

lo número de la vida de l'aicard és lo 7, i el de la sara, el 3.

si em fesses una explicació de cadascun d'ells... amb una "petita trampa", i un l'expliquesses amb lo número que li correspon i l'atre amb un número que no és lo seu... sabria distingir-los?

hi ha un client que és "adivino d'horòscops a primera vista"... té facilitat per a conèixer el signe d'una persona que no coneix de res només escoltant-la parlar un moment... o veient com fa les coses...

me xoca pensar que les persones estem tan "classificades"... penso que les "tipologies" poden servir per a "conèixer" els atres... o a natros mateixos... però...

a part de "tipologies", l'interès a conèixer com som i com són los demés, com mos relacionem les persones unes amb les atres... suposo que tot pot ajudar a viure més a gust... i a evitar o llimar els aspectes de natros o les relacions menys "agradables"...

ara faré un salt de tema... enllaçant amb les relacions personals on hi ha històries desagradables... maltractaments... o mala llet i pèrdua de respecte entre persones, origen de moltes complicacions...

tenir interès pels signes, o pels números, me sembla una forma més de tenir curiositat per com som les persones... que pot ajudar-mos a conèixer com som, com mos relacionem... i a cuidar les relacions, a procurar no fer mal, a no dixar que mo'n facen, a disfrutar la vida i assaborir-la...

"tenir cura de" natros... és d'alguna manera tenir al mateix temps cura dels atres, i viceversa... no et sembla?

això que diu venus del 8 i de l'infinit... en un taller de kinesiologia també ho vaig escoltar... i explicaven que els moviments del 8 (que pots fer amb les mans, amb les puntes dels dits, amb les cames, amb lo pensament...) ajuden a "enllaçar" els dos hemisferis del cervell"

i s'assembla també una mica a això que dius tu, "vuitxoleta", entre allò espiritual i allò material... no et sembla?


(bufff... ja callo!
ja era hora...)

una abraçada, guapeta

gatot ha dit...

bruixoleta... puc aixafar una mica la guitarra?

bé... de fet, no és aquesta la meva intenció... m'encanta quan trobo una persona que s'il·lusiona amb alguna cosa... d'alguna manera, crec que la il·lusió s'encomana, i també l'alegria que genera.

però... sóc gat de poca fe.

durant algun temps em vaig interessar i estudiar el tarot; també vaig llegir sobre simbologia, sobre la càbala i els horòscops...

crec que alguna vegada t'he dit que em semblen "eines" interessants.

però vaig buscar recentment i vaig trobar això:
www.numerologiagratis.com

si. ja sé. no és el mateix que et faci una carta astral algú amb qui et relaciones que la que et surt automàticament en una web... ni és igual una anàlisi del teu horòscop que la "predicció" horoscòpica del diari...

amb tot això volia dir-te que em sembla que "tot" pot acabar automatitzant-se (fins i tot la consulta al metge de capçalera de la seguretat social), però que sempre serà el contacte humà... el con-tacte, sigui físic, telefònic o virtual.... el que ens permetrà mantenir les sensacions.

saps? als meus gatets, els deixo gaudir de dibuixos animats i pel·lícules, però els recordo sovint, quan els ha passat l'excitació... que allò és ficció i que si algun missatge bo n'hem tret és per aplicar-lo a la vida "real"...

i sovint, em tornen la pilota... quan invento paraules o històries... i em fan baixar dels núvols: "pare... això ja no fa gràcia, eh?" :)

després... ens fem abraçades i oblidem les paraules...

petons i llepades abraçadores!

Anònim ha dit...

Doncs jo sóc un altre 5! Quina cola de cincs!

labruixoleta ha dit...

MYT: i tant que m'interessaria estudiar amb la Maria Lapuente!! ja vaig estar mirant per internet si trobava informació sobre el centre Kundalini Yoga que nombren al llibre, però no vaig trobar res. Ho miraré amb més calma, i si no ho trobo, amb el teu permís, et demanaré ajuda per contactar amb ella o el centre.

Una abraçada i miraré de fer cas al nº5 d'aquest mes i cuidar el cos, que li fa molta falta!!!

Bon cap de setmana!!! :-))))

labruixoleta ha dit...

Hola VENUS!! benvinguda! :-))

La foto és una passada, si en vols veure més, dóna't un tomb per aquí: http://www.ashesandsnow.org/es/

És veritat això del símbol de l'infinit i el 8.

Així que ets uns 5?? vaja, sou colla per aquí, si mires més amunt, en un comentari de la Myt, i en un que li vaig fer a en Kamal, trobaràs informació sobre aquest número.

Una abraçada!! :-))

labruixoleta ha dit...

Eps KAMAL!! ara que no t'agafi per rebel.lar-te contra el teu destí numèric, pq això voldria dir que ja no facilitaries la informació tan interessant que hi surt al teu blog, i que no et cuidaries el cos!!!! Això mai!!!!!!...Em sembla que els 5, sou majoria per aquí.

El que dius dels altres números, de fet, jo tinc el 7 tant a l'"ànima" com al "karma" (és que hi ha 5 factors a tenir en compte). Cada ú tenim 5 núm. Si tothom digués els 5 segur que acabarien sortint tots els números reprpesentats.

...uix...quin lio seria!!!! :-SS

Una abraçada!!!!

labruixoleta ha dit...

IRUNA: sí, aquí abunden sobretot els 5 i els 9. Tant de gent que ho ha dit, com d'altres que conec en persona que ronden el blog i que tb tenen aquests núm. No sé si n'hi ha d'afinitats en aquest aspecte.

Jo ara que ho dius, diria que amb els signes d'aigua és amb qui he mantingut relacions més llargues (tu n'ets un bon exemple!).

Lo que dius de la trampeta amb els esquimals, ho farem... ja t'ho llegiré via telefònica. Jejeje, a veure què passa. Però és que tan petits no sé si ja se'ls hauràn marcat els trets característics dels núm.

Sí, tot això en el fons busca regularitats en les persones en un intent de coneixer-les millor. I sempre té una part positiva. Tampoc cal caure en "dogmes", això mai!!

I lo que dius del 8... m'agrada...està molt bé ;-))

BESSITOS IRUNOUNETA!!! :-))))

labruixoleta ha dit...

GATOT: si en algún moment tot això et va interessar... sempre queda alguna coseta, no??

Com tu dius, tot plegat, són "eines interessants", cada ú n'ha de fer una interpretació personal, pq ja ho dius tu, es pot acabar automatitzat i si es perd el contacte directe, es perd massa informació que cal tenir en compte i no és el mateix.

És igual com lo de les visites al metge, cada cop hi ha més protocols i menys visites personalitzades. Amb tot això dels números, si t'ho prens en sèrio i ho estudies en profunditat, tampoc es pot generalitzar.

Una forma molt agradable i emocionant de viure la vida, és quan tenim fantasies!!!... tot i que tb és bo saber tornar a la realitat.

Estic segura que els teus gatets són afortunats de tenir un gatot que els cuida amb el cor i el cap. :-))

Una abraçada ben forta!!!

labruixoleta ha dit...

CARME: un 5 també??? doncs si vols saber més del teu núm per comentaris de més amunt, trobaràs iformació!

Un petó ben fort... o 5!! :-))

Maite Fruitós ha dit...

Ai bruixoleta que el teu espai s'està convertint en un tot un consultori numerològic! ;-))

Jo també soc dona de 7's! (encara et guanyo d'un! ;-)) Ja em semblava que hi havia alguna cosa que ens connectava... ;-)))

Si t'interessés contactar amb la Maria, m'escrius i et dono el seu telèfon, ja li parlaria de tu per veure si t'inclou en algun grup... És molt millor a casa seva que als centres on va, creu-me!

Coincideixo amb el Gatot en alguns punts del seu comentari; quan les coses s'automatitzen s'allunyen de la seva essència. No he pogut estar-me'n de visitar la pàgina a la que ha fet referència i realment poc té a veure amb el que és un estudi complert de Numerologia Tàntrica.
També crec que si el que ens il.lusiona només ens serveix per viure en un núvol i no ho apliquem al nostre dia a dia, pot acabar aportant-nos més coses negatives que positives.

Segur que té una infinita paciència amb les seves cries...

Una abraçada i bon cap de setmana

Carme ha dit...

mirant els vostres escrits.. no se.. no crec massa en els horòscops però per coses de la vida.. sembla que em porto bé amb piscis,acuari amb lleó, sagitari i gèminis. jo soc aries,signe de foc, diuen...amb els virgo, no puc, no ens entenem!!

res, que interessant tot això de la numerologia

estrip ha dit...

ostres, no tinc paraules....

labruixoleta ha dit...

Myt: jajaja! sí!! tens raó, això sembla un consultori numerològic!
Així que tu tb ets dona de 7??? jo he d'aprofundir més en el tema, però diria que encara tinc molt marcats els aspectes negatius d'aquest número i tb del meu 8. Hauré de treballar moooolt!!! Estic contenta d'haver connectat amb tu!! I tant que t'escriuré per demanar-te informació, moltissimes gràcies!

7 petons d'aigua! (que veig que tb ets signe d'aigua) ;-)

labruixoleta ha dit...

ESTRIP, AINA: té la seva gràcia això dels números, oi?
Una abraçada!!

Barbollaire ha dit...

Perdoneu... porto uns dies desconnectat, per raons d'incomoditat al seure davant l'ordinador...

Buf! En quan pugui sortir al carrer amb una mica de condicions m'hauré de buscar aquest llibre...

Per cert, jo sóc 7...

Petonets dolços i plujosos!
:¬)*

labruixoleta ha dit...

BARBOLLAIRE: doncs mira, ara em deia la Myt, que tot i que el nº7, a vegades ens pot fer sentir massa sensibles i sense energia... no hi ha número més fort, així que hi ha dins teu el potencial per treure forces quan vulguis!

I tb diu el llibre que per sentir-te bé amb tu mateix, el nº7 "ha de elevarse a sí mismo y a los demás. Tendrán que esforzarse para no perder nunca el sentido de quienes son, superar las situaciones negativas y ayudar a los demás para que tb lo puedan hacer. La compasión hará que se armonicen con ellas mismas y que tengan una alma fuerte".

Doncs au, vas pel bon camí, pq el teu blog, i els teus comentaris sempre plens de generositat i de força positiva per als altres, et donaràn força a tu mateix! :-)))

Una abraçada i espero que et trobis millor d'allò que t'impedia estar davant el pc! :-))

Anònim ha dit...

jo també un 5
d'acord que els 5 hem d'ensenyar, però primer cal aprendre.
jo encara estic aprenent. al ritme que vaig, no sé si em donarà temps a passar a la fase d'ensenyar.

crec que m'agrada participar d'aquest blog, encara que a vegades no sé qué dir, perque tots els que esteu per aquí, doneu ¡ molt bones vibracions !
penso "digues algo, digues algo, que algo se't contagiarà d'aquests blogaires tan guais"
anónima coneguda

Anònim ha dit...

ole ole ole! doncs hauré d'anar a buscar el llibre per a llegir-ne més! ja he penjat el que em deies al meu bloc i tot! :)))

labruixoleta ha dit...

Anònima: tu sí que et guai!! I pel que dius d'aprendre abans d'ensenyar. Mira, el mestre yogui en qui es basa el llibre, deia: "si quieres saber una cosa, estúdiala, si quieres conocer una cosa, prácticala, si quieres dominar una cosa, enséñala".

Així que ja saps, ensenyant és com més s'apren! :-))

labruixoleta ha dit...

NÚR: sí??? ara vindré a mirar-ho! jajaja!

Doncs mira, el que li he dit al comentari anterior a l'anònima tb és útil per tu, ja que tant el 5 com el 9 són els que "creixen, o es senten realitzats", ensenyant.

Una abraçada nº9!