17 de febrer del 2008

EL ALQUIMISTA

“Es eso que llaman Amor -dijo el muchacho al viento-. Cuando se ama, se consigue ser cualquier cosa de la creación. Cuando amamos no tenemos ninguna necesidad de comprender lo que sucede, porque todo pasa a suceder dentro de nosotros.”

***************************
***


“Es precisamente la posibilidad de realizar un sueño lo que hace la vida interesante”

“El muchacho no sabía lo que era Historia Personal. Es aquello que tu siempre deseaste hacer. Todas las personas, al comienzo de su juventud, saben cuál es su Historia Personal. En esa altura de la vida, todo está claro, todo es posible, y ellas no tienen miedo de soñar y desear todo aquello que les gustaría hacer en sus vidas. No obstante, a medida que va transcurriendo el tiempo, una fuerza misteriosa empieza a tratar de demostrar que es imposible realizar la Historia Personal.

Son las fuerzas que parecen malas, pero en realidad te están enseñando el modo de realizar tu Historia Personal. Están preparando tu espíritu y tu voluntad, porque existe una gran verdad en este planeta:
seas lo que seas o hagas lo que hagas, cuando quieres con voluntad alguna cosa, es porqué este deseo nació en el alma del Universo. Y cuando tu quieres una cosa, todo el Universo conspira para que realices tu deseo”.

“Las personas aprenden muy pronto su razón de vivir -dijo el viejo con cierta amargura en los ojos-. Quizá sea por esto que también desisten muy pronto. Pero así es el mundo”


**************************
***


(per obtenir més informació del llibre o l'autor, clickeu a sobre els noms.)



7 comentaris:

iruna ha dit...

bruixoleta...

de l'univers, dels somnis, de les històries personals, de les raons de viure... igual com del cos, del cervell, de l'ànima, de les filosofies, de les religions... no sé què puc dir-te

de l'amor tampoc me resulta fàcil parlar-te'n... només puc dir-te una cosa: que m'alegro de viure'l

(potser m'alegro de la sensació de viure un sentiment que imagino que és "amor"... i vés a saber què és "l'amor"...)

(quants dies incapaç d'escriure't, bruixoleta...)

bona nit... amorosa

Anònim ha dit...

Ummm!..quina frase...“Es precisamente la posibilidad de realizar un sueño lo que hace la vida interesante” M'ha encantat, si.
Ara, crec que no puc seguir el teu ritme. ;-)))
Jo encara estic amb l'Eduard.7 i l'ànima, casi podria dir que estic en la nit fosca de l'anima, doncs em queda molt tros....
Això si, tot el que poses, val la pena. Estic pensant la possibilitat de dormir dempeus i despert per poder llegir-ho tot. ;-))

Una abraçada ben forta.

Anònim ha dit...

iruna: no li donis voltes, estic segura que estàs vivint l'amor. No cal parlar-ne, ni racionalitzar-lo. Disfruta'l. Jo també m'alegro de viure'l.

Pel que fa al tema de l'univers, les religions, l'ànima i les filosofies... són temes que tenen tela marinera, no sempre és fàcil dir algo, no sempre hi ha algo a dir. I a vegades podriem dir tantes coses que al final optem per no dir res. Va com va.

Bessitos!!! :-))

Anònim ha dit...

hola kamal. És una bona frase, oi?, els somnis fan avançar amb il.lusió i amb la sensació que tot és possible. És bonic tenir-ne.

Dormir dempeus i despert?? jajaja que bo! a veure si amb tanta búsqueda de pau interior acabarem estressats! jajaja!!

Et confessaré un secret: tant l'Alquimista, com un parell o tres de llibres més que comentaré aquesta setmana, els vaig llegir fa molts anys. Però ara em fa gràcia repescar-los pq tenen un significat nou (diria... pq ja no recordo quin significat van tenir en el seu moment).

No et pensis que vaig a tota màquina (aquests dies faré trampa), i mentre em llegeixo tranquil.lament un altre llibre, i vaig subratllant, resumint i païnt léntament.

Ja em diras què et sembla el d'en Punset.

Una abraçada! :-))

Anònim ha dit...

bruixoleta, jo tambe havia llegit El Alquimista, i no em va quedar aquesta idea que ara ens envia també "el Secreto" i d'altres llibres, de que "cuando quieres una cosa, todo el Universo conspira para que realices tu deseo"...
serà que no sabem el que volem o que no ho desitgem amb prou força?
¿?
anónima coneguda

Anònim ha dit...

Hola anònima!, a mi també em va cridar l'atenció trobar la mateixa informació que diu "el Secreto", suposo que per això vaig triar aquest troç. De fet, jo el llibre el vaig llegir fa molts anys, i em sembla que l'hauré de tornar a llegir tot, pq ara, m'agradaria molt més.

Jo crec que quan saps molt bé el que vols, ho desitges amb totes les forces de l'univers, i no n'ets ni conscient. Però més vegades ens passa (si més no a mi) que no sabem massa què volem...

Potser com diu el llibre, sabiem molt bé el que voliem en algun moment de la nostra vida, i poc a poc, anem deixant "d'atrevir-nos" a somiar?

Una abraçada amb tota la força de l'univers!!!

Ofici de Viure ha dit...

Bruixoleta som de l'equip del programa L'ofici de viure de Gaspar Hernàndez a Catalunya Ràdio. Hem conegut el teu blog i ens agrades molt. Volem saber més coses de tu. Ens pots enviar un mail al programa amb els teus contactes, professió i aficions.
Si vols també ens pots linkar al teu blog.