27 de desembre del 2008

tot un any








































































13 comentaris:

Assumpta ha dit...

I la darrera foto amb la llibreta i la ploma a punt per seguir escrivint pàgines i més pàgines :-))

Sempre m'ha semblat tan atractiva i suggerent la imatge de paper en blanc (fulles, llibretes...) i quelcom per escriure (llapis, bolígraf, ploma... )

Així doncs, quedi aquest post com a constància de l'any passat i promesa de l'any futur :-))

Sergi ha dit...

Un resum sense paraules, però tot i així, diu moltes coses. Algunes imatges ja les he compartit amb tu, i d'altres em sonen menys. Però com diu l'Assumpta, em quedo amb aquesta llibreta oberta al final que augura molts més escrits d'aquests que tant m'agraden. Bon 2009.

Anònim ha dit...

una imatge val més que mil paraules oi... això diuen... :)

Striper ha dit...

Unes imatges molt encertades ara per un altre any.

labruixoleta ha dit...

ASSUMPTA: segurament en comptes de posar la foto del paper en blanc, hauria d'haver posat un teclat i una pantalla en blanc... però és més atractiu i suggerent com tu dius, la llibreta i la ploma. Quedi doncs el post com constància de l'any passat i "intenció" per l'any vinent... que últimament que torno a estar esborradora no goso prometre res, però vaja, asseguraria que ho faré. Petonets :-)****


XEXU: t'ha passat com a mi amb el teu resum, hem començat a compartir escrits i imatges a la vegada, l'any vinent segur que ens sona tot. El teu comentari m'anima a escriure, gràcies! :-))


CESC: ara caldria que algú digués amb imatges que "una imatge val més que mil paraules". Llavors la imatge valdria per mil! Mira, potser un dia ho intento. Una abraçada!


STRIPER: això, ara caldrà anar omplint un altre any d'imatges... i paraules i de tot! :-))

Carme Rosanas ha dit...

Esperem una llibreta ben plena!

Bon any, preciosa, espero poder fer camí amb tu.

Núr ha dit...

En recordo algunes millor que d'altres, i algunes encara em fan recordar el moment de què parles. Espero que tot i alguns moments de dubte hagi estat un bon any en conjunt. I et desitjo que el vinent sigui encara millor! ;)


Molts, molts petons!

iruNa ha dit...

Jo també en tinc present algunes, tot i fer poquet que et llegeixo. Un bon resum Bruixoleta, suggerent i original!
I com t'han dit més amunt, també em quedo amb la última imatge... que en siguin molts més guapa, plens d'escrits i d'imatges com les que ens has regalat aquest!

Assumpta ha dit...

Siiiiii :-))

Encara que estiguis "esborradora" no passa res, mentre entre esborrat i esborrat quedi alguna coseta per a nosaltres :-))

Gatot_X ha dit...

em deixes ser una mica "gamberrot", bruixoleta? :)

els sentiments, les sensacions intenses... són tant "omplidores"... però omplen molt també els petits divertimentos, les petites felicitats que en fan un munt...

es passen temporades; algunes -t'ho dic per experiència pròpia- sembla que no s'hagin d'acabar mai... però després d'un mes en ve un altre, després d'una nit arriba una matinada;

i tornem a començar...

bessitos i llepades i bons auguris pel futur!

labruixoleta ha dit...

CARME: segur que la llibreta es va omplint, post a post... M'encantarà que fem el camí plegades! Bon Any!!! Una abraçada ben forta :-))


NÚR: sí, jo recordo ja molts d'aquests moments compartits amb tu :-)). Hi ha per aquí alguna imatge de la festa d'estiu, i encara tinc present les teves trufes de xocolata, mmmm! què bones! però el millor dels records, és la companyia!! Molt bon any nou :-))))

iruNa: estic contenta de trobar-te per aquí, pq t'he de confessar que el teu va ser un dels primers blocs que vaig conèixer, tot i que et vaig anar llegint en silenci molt temps. Una abraçada ben forta :-)***


ASSUMPTA: segur que queden moltes coses, pq tot i l'esperit esborrador, l'esperit d'escriure encara té més força!! :-)***


GATOT: les teves "gamberrades" són del tot encertades. És veritat, i inclús aquestes temporades més fluixes tenen petits moments de felicitat que cal atrapar al vol.
Moltes gràcies! Una abraçada i molts bons auguris per tu també :-))))

zel ha dit...

Oh, hi ha la Mary Poppins, la meva prefe...
Un any, es diu ràpid, oi? I passen tantes coses...
Bona vida pels propers!

labruixoleta ha dit...

ZEL: també t'agrada la Mary Poppins? doncs com ella, l'any també passa volant, sobretot quan el mires un cop s'ha acabat. Sort que mentre dura ho podem anar vivint tot més lenta i intensament.
Molt bona vida també per tu :-)***